Mi az oka annak, hogy végül mégsem tették kötelezővé a covid elleni oltást?
Figyelt kérdés
A mellékhatások? Az emberek ellenállása? Vagy mi?2022. dec. 6. 17:54
21/53 anonim válasza:
Na, mit okoz az oltás? Meséld, és bizonyítsd!
22/53 anonim válasza:
#21 Minek? Részemről ez milliószor lejátszott meccs. Hivatalos forrásokra is rámondjátok, hogy konteó. Érted? Lassan egy ép agysejtetek sem marad. Egyébként nem nekem kell bizonyítanom az igazam, bizonyítod te is elég szépen. Én befejeztem, minden jót kívánok.
23/53 anonim válasza:
Valahogy sejtettem, köszönöm a megerősítést!
24/53 anonim válasza:
#23 Te akartad... Akkor lássuk, mennyit fogsz fel mondjuk ebből.
15:50-től Global Future 2045 kongresszus, 2012, Moszkva.
25/53 anonim válasza:
Leírást és bizonyítékot kértem arra, mit okoz az oltás. Tényleg ennyire nehéz?
26/53 anonim válasza:
#25 Akkor mondjuk kezdésnek nézd meg a kongresszust. Meglátjuk, mennyit sikerül felfognod belőle.
27/53 anonim válasza:
Van egy kongresszus, ahol ez szóba került. De továbbra sem ezt kértem, hanem leírást arról, mit okoz szerinted az oltás, és bizonyítékot erre!
28/53 anonim válasza:
#27 Már az első videótól is menekülsz, vagy mi a gond? Mennyit fogtál fel belőle?
29/53 anonim válasza:
Felfogtam, mit magyaráz, de bizonyíték továbbra sincs semmire. Hogy valaki beszél valamiről egy videóban, az nem bizonyíték. Szóval fogsz végre bizonyítékokat is mutatni, vagy ennyire tellett tőled?
30/53 anonim válasza:
#29 Magyaráz?! Írd le légyszíves, hogy mit fogtál fel a kongresszusból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!