Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy végül...

Mi az oka annak, hogy végül mégsem tették kötelezővé a covid elleni oltást?

Figyelt kérdés
A mellékhatások? Az emberek ellenállása? Vagy mi?

2022. dec. 6. 17:54
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
27%
Tehát csak a mellébeszélés megy, sokadik konkrét bizonyíték kérésre is. Na látod, ennyit rólad!
2022. dec. 7. 21:55
 32/53 anonim ***** válasza:
23%
#31 Te vagy a másik véglet, aki nem konteónak mondja a kongresszust, hanem hárít róla, meg azt hiszi, ez semmiség. Pedig igencsak köze van az oltásoknak ehhez. De pont erről beszélek, én ismét adtam esélyt, de lassan semmit sem fogtok fel és ezt te is bizonyítottad. Én befejeztem. Minden jót kívánok.
2022. dec. 7. 22:07
 33/53 walk w1th mee válasza:
26%

nem tudják,legalábbis velem ebben az életben nem fognak tudni kötelezővé tenni semmi ilyesmit.2 év alatt 1 qiqurt covid tesztet semcsinaltam,én se a család se,maszkot se raktunk,kiszoph4tn4k a törvényeikkel. ja és utaztunk egész végig mindenhová.

én reméltem hogy minél több ostoba be oltatja magát és minél előbb le csendüljön ez az egész kitalált politikai b4romság. igy is lett,van helyette "háború" meg infláció.

2022. dec. 7. 22:18
 34/53 anonim ***** válasza:
66%
#33 Így kell ezt csinálni! Viszont még korántsincs vége, 2 éven belül lesz mégegy mesterséges pandémia..
2022. dec. 7. 23:00
 35/53 anonim ***** válasza:
24%

Ha úgyis ennyire azt képzeled, hogy ennyire mindent tudsz, akkor kérnék néhány konkrétumot. Írd le itt, hogy képzeled, milyen vírus, mikor, honnan fog mesterségesen elszabadulni? Aztán két év múlva, amikor az összes többi konteódhoz hasonlóan ezzel is felsülsz, visszaolvasva, hogy itt és most mekkora bakot lőttél, hátha végre megjön az eszed!

2022. dec. 7. 23:24
 36/53 anonim ***** válasza:
24%
#35 Nagyvalószínűséggel a majomhimlő lesz a következő pandémia, ezt nyilván több dologra alapozom, ez sem légbőlkapott infó. De neked hiába magyarázok bármit is, ha az első hivatalos videón már elvéreztél. 😎
2022. dec. 7. 23:36
 37/53 anonim ***** válasza:
24%

Akkor már elbuktad az egészet, hisz a majomhimlőt is több, mint 50 éve ismerjük, azaz semmi mesterséges nincs benne, illetve egy std eleve nem képes globális pandémiat okozni, tekintve hogy az emberiség jelentős része nem kefél mindenkivel agyba-főbe.

De mivel eddig se hatottak rád se az észérvek, se a tények, várjuk ki a 2 évet, majd utána koppansz!

2022. dec. 7. 23:41
 38/53 anonim ***** válasza:
32%
#37 Így van, nagyon jó! Amit ismerünk majomhimlőként, annak 2 változata van és egyik sem képes pandémiává alakulni. Kivéve, ha megpiszkálják. Mellesleg nem csak szexuális úton terjed, ezt ideje lenne tudni.
2022. dec. 7. 23:50
 39/53 anonim ***** válasza:
0%
Tehát elismered, hogy a tények téged cáfolnak, de hogy bármi áron ragaszkodhass a bukott konteódhoz, csakazértis előfeltételezed, hogy valaki márpedig bele fog piszkálni, és pont úgy, hogy az majd pont a meséidet támassza alá... Inkább hagyjuk, reménytelen eset vagy...
2022. dec. 8. 00:26
 40/53 anonim ***** válasza:
24%
#39 Engem nem cáfol semmi sem. 🙂 2 éven belül lesz a kövi mesterséges pandémia, nem most azonnal. Mellesleg te buktál el egy kongresszus értelmezésén, nem én. Innentől kezdve asszem egyértelművé tetted, hogy az oltás működik és mit okoz. 🙂 Köszi ismét az igazolást erre.
2022. dec. 8. 00:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!