Jó ötlet volt kötelezővé tenni a Covid elleni oltást az egészségügyiseknek?
Azt nem tartom jogosnak, hkgy csak az eü dolgozóknak kötelező. Miért nekik kellene más helyett is védekezni?
Eü-s vagyok, be vagyok oltva, nem is volt számomra kérdés. De szerintem nem csak az én feleleősségem lenne megallitani a járványt, hanem minden polgárnak. Szóval az lenne a jogos, ha mindenkinek kötelező lenne, aki oltható.
Nem kell kötelezővé tenni senkinek sem.Mindenki döntse el maga hogy mit akar a naggyon naggy pandémia az EB-n nem fenyeget és sok oltatlan külföldi jelen van, akkor meg??
Én is oltatlan vagyok és nem áll szándékomban beoltatni magam míg kötelező nem lesz
"nem áll szándékomban beoltatni magam míg kötelező nem lesz"
Nekem meg azutan sem.
Hogyne. Aki meg nem akarja oltatni magat es nem annyira ontudatos, mint a cikkben szereplo orvos, majd szerez igazolast. Az egeszsegugyben dolgozoknak ez egyebkent is konnyebben megy. Addig legalabbis, amig talal egy kulfoldi helyet. A sok ostoba, hiszterizalt birka meg, mint itt peldaul a kettes opciora nyomogatok, akik egyre pofatlanabbak es mar azt kepzelik, hogy a szubjektiv felelmeik masok onrendelkezesi joganal is magasabb renduek, megnyugszik es elegedetten beget.😁 Csak korhazba ne keruljon, mert lehet egy oltatlan latja el - jo esetben. Rosszabb esetben meg senki.
Annyit fuznek hozza, hogy az USA-ban nincs altalanos kotelezettseg (nem is lehet, leven nem szovetsegi hataskor, meg a maszkot sem tudtak egysegesen kotelezo tenni) Franciaorszagban a egeszsegugyi dolgozok fele oltatlan es tomeges tuntetesek zajlanak, es nincs "sok mas" oltas az eu-ben, csak a HBV, amit az elso vakcina megjelenese (majd tobbszoros lecserelese) utan joval tettek kotelezove. Finom manipulacio mindenhol, hogy az emberek elhiggyek normalis, ami itt folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!