Jó ötlet volt kötelezővé tenni a Covid elleni oltást az egészségügyiseknek?
Hát ezzel én se értek egyet.Addig ,hogy lehet kötelezővé tenni,még nincs végleges oltás???
Úgyértem ,hogy kapsz egyet és védve vagy.Most akkor évene egy rakás oltást kapnak az emberek???
Hát még mindég jobb, mint igent mondani valamire amit nem akartok...
Csakjólkell megfogalmazni a peticiót.
Hogy azok is aláírják, akik már oltottak.
Pl ,hogy nem akartok oltást semmilyen formában,ami.a covidhoz tartozik.És ezt minden korházba el kell jutattnotok.
Ezé nem értem az egyéni döntést ebben kérdsben, mert ez gloális probléma.Egy globális probléaánál a népsaás a lényeg.
Ebből egy olyan konfl8ktus lesz, hogy az oltott az oltatlan ellenesz és fordítva.És mindazért mert egyénileg döntetek egy ilyen ügyben és nincs kit hibáztatni ha gondok lesznek.
Most az oltott szídja az oltatlant,mert úgy gondolja van vírus.És így szépen lassan, csak idő kell és egy bizonyos rétege után valószínű mindenkit beoltanak.Na most itt jön a bibi.
Ha rossz lesz az ellenszer , azok akik nem akartak oltást de ráerőltették az oltottak, egymásnak ugraak.Úgy h mindenki mutogatni fog a másikra.
Igen ez egy olyan időszak ,amikor már nem a sajat zsebünket kell nézni, hogy mennyit kaszálhatok rajta.Mert itt mindenki rákúrhat.Itt most jött el egy fontos kérdés.Nemzetként fogtok össze vagy egyénenként húztok szét.
És ez már nem rólatok szól, hanem a gyerekeitekről.
Csak ugye a NEMETMONDÁS nehéz dolog.
Rájöttem ,hogy a fiatalok is azért mondanak igent,mert jólétbe éltek.Mi utazhattunk,bulizhattunk,terefere miegymás.Ezt látták ők is,sőt ezt tanítoták nekik és ők is ezt akarják most.Ők is utazni akarnak meg bulizn.Noná hogy erre kinyílt egy lehetőség egy "dologra".
Nem akarok egyébként senkit ilyestgetni.De mikor elindult ez a korona ügy, az elején megjelent egy videó a neten.Egy orosz katonatiszt beszélt az ügyről, hogy az egész népírtásról szól.
Amennyire az ilyen videóknak lehet hinni,legyintettem.De állitólag a fickót masnap kinyírták és a videó is szőrén szálán eltünt.Kerestem minden hol a neten, de nem találtam.
19-es orosz orvosok is haltak meg balesetben akik részt vettek a vakcina dologban,akkor?
Nem tudjuk meg soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!