Mi az oka annak, hogy végül mégsem tették kötelezővé a covid elleni oltást?
Ja neeeem, dehogy aggódom. Én örülök, hogy ez így lett. Nem lövettem magamba a cuccot és a következőnél sem fogom. Tökéletesen működik az immunrendszerem és a józan eszem, bennük bízom.
Csak nagyon kíváncsi vagyok, milyen homokszem került a gépezetbe, hogy mégsem tudták keresztülvinni az eredeti tervüket.
Mert nem volt rá törvény? Nem hiszem. Nem úgy van, hogy amíg egy szer kísérleti stádiumban van nem lehet törvényesen kötelezővé tenni? És a kísérleti stádium még a mai napig is tart azzal a majd 5 milliárd emberrel, aki önként jelentkezett.
Hogy nem tudták titkosítani az időközben napvilágra került hazugságaikat? Ezt nem értem. Nem tudnak titkosítani olyan dolgokat, amiket milliók a saját bőrükön tapasztaltak.
Esetleg az ellenálló orvosoknak sikerült bebizonyítani, milyen súlyos károkat tud okozni ez a génterápiás szer?
"Hogy nem tudták titkosítani az időközben napvilágra került hazugságaikat?"
Szinte teljesen nyíltan zajlik minden. A covid mesterséges vírus volt, az egész egy globális átverés volt. A vuhani képzeletbeli denevér helyett a vuhani virológiai laborból származik, szándékosan hozták létre. 2018-ra már alkottak a laborban a coviddal 96-97%-ban megegyező vírust. Később pedig az amerikai adófizetők pénzéből tették fertőzőbbé, a dolgozókat elhallgattatták, egy dolgozó "véletlenül" kiesett az ablakon, mikor meg akarta előzi a vírus kijutását a laborból.. Ezekről még magyar cikkek is voltak, minimális utánajárás után pedig tényleg sokminden kiderül a dolgokról, pl a labor online vírus adatbázisának nagy része eltűnt, közvetlenül a covid "kitörése" előtt. Mindent le lehet követni, mi hogy történt, sőt, évekre előre lehet tudni, mi lesz. A lényeg az volt ezzel a felfújt műbalhéval, hogy az oltásokat belenyomják az emberekbe. Nem kísérleti szer, ez is kamu volt, pontosan tudják, mit okoz, mire van. Nem a náthával egyenlő halálozási rátájú, meszerséges covid ellen van. Csak meg kell hallgatni, mit mondanak az illetékesek, akiknek köszönhetjük mindezt. Egyébként meg lehet figyelni, hogy egészségkárosodáson kívül mit okozott még a szuri. Pl én hiába mutatok sokszor statisztikát, EU parlamentet, kongresszusokat, konferenciákat, egyéb konkrét kijelentéseket stb. Nekik ez vagy kamu, vagy konteó. Ennyi. Szépen látszik, mit okoz..
Lol, 2018-ban megalkottak valamit, ami csak hasonlított arra, ami már vagy 60 éve is létezett? Konteósék megint elfelejtettek utánanézni tényeknek, mielőtt kitalálták a meséiket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!