Örülsz, hogy végül is nem tudták kötelezővé tenni mindenki számára a covid elleni vakcinát?
Pedig hogy rémisztgettek az elején, hogy mindenkit be kell oltani, mert nyájimmunitás, meg nem fertőződsz meg vakcinával, és nem is adod tovább a betegséget, és csak a vakcina állíthatja meg a pandémiát...
Phfuuú, és csak kiderült a végére, hogy ebből semmi sem
igaz.
Azoktól félsz, akik nincsenek beoltva? Dehát az oltottaktól is elkaphatod a koronát!
Különben meg minél jobban félsz, annál jobban gyengül az immunrendszered, és annál könnyebben betegszel meg bármitől.
#3! Te mit szívtál? Engem történetesen oltott fertőzött meg. Én oltatlan vagyok. De jól megvédett a semmi, mert 2 kellemetlenebb nap volt a covidom. De megkaphatod az én vakcináimat is, neked adom😘
Bocs, az előző #4-nek szólt. Én vagyok a #3.
Ajjaj vannak bajok! Akkor ki is vagy? :D Lehet oltott vagy, csak már kevered a szavakat is :D
Hát ezt jól megkavartátok, na mindegy:)
Szerintem most már csak a vak nem látja, hogy azoknak választópolgároknak van a legnagyobb esélye bármilyen megbetegedésre, akik halálosan komolyan vettek minden szót, amit a tévében a pandémia kapcsán bemondtak, és a mai napig a lockdown szabályai szerint élnek. Azaz alig teszik ki a lábukat a lakásból, ha mégis, akkor szigorúan csakis maszkban, tartják a többi embertől a tisztes távolságot, kínosan fertőtlenítenek mindent, a kezüket is... Csakhogy ez fatális tévút, ez teljességgel természetellenes, az ember nem erre teremtetett, meg hogy rendszeresen idegen anyagokat fecskendezzenek bele, vagy tévedek?
Itt azért nagyobb volt a politikai biznisz,mint a betegek száma .
A mai napig nem hoztak nyilvánosságra adatokat.A Fidesz média végig hazudta ezt a járványt is .Ma is ezt teszi .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!