Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Koplalástól mennyit kéne fogyni?

Koplalástól mennyit kéne fogyni?

Figyelt kérdés

3 hete elkezdtem fogyókúrázni, semmi nem ment le. Időközben megbetegedtem, és most egy falatot sem bírok enni 3 napja. Kíváncsiságból ráálltam a mérlegre, és ugyanannyi vagyok mint mikor fogyókúrázni kezdtem.

Tehát napi 1200 kalóriát fogyasztottam, illetve mozogtam. Most, hogy napi kb 300-at bírok (hétvégére remélem már jól leszek) továbbra sem ment le egy deka sem. Ez mennyire normális? Nem koplalással szeretnék fogyni, csupán az érdekelne, hogy miért nem ment le 2-3 kg. Normál testsúlyú emberekről is lejön ennyi, pláne hogy már ezelőtt is visszafogtam magamat, semmi cukor, liszt, kenyér, az adagokat is lemértem, kalóriabázist vezettem, nem hagytam ki belőle semmit.

120 kiló vagyok, 170 cm.

2022. szept. 14. 10:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Napi 2,5 liter vizet iszok kb, meg egy fél liter levest, ugyebár az is folyadék.

Elmúlt 4 napban nem sokat ettem, de amiket általában szoktam: spenót, - fasírt, rántott hús - saláta & rizs, grill hús, rizs, főtt sonka-sajt- kétszersült teljes kiörlésű kenyér, tojás - sütve, főve. Nagyjából ezeket ettem az elmúlt 4-5 napban. Ami nassolásnak számít, egy dupla kávé 3 cukorral, egy kocka 72%-os étcsoki. Ezeket hetente 2-3 alkalommal eszem, de csak ebéd után. Üdítőket nem iszom.

2022. szept. 14. 13:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem: nem olajban sütök, hanem kókuszzsírban, és csak ebédre eszem rántott kajákat, heti egy alkalommal, vagy két alkalommal.
2022. szept. 14. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
A címben koplalásról olvastam, de idáig érve látom, hogy koplalásról szó sincs :-)
2022. szept. 15. 15:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Megint ráálltam a mérlegre: még így is, hogy alig ettem valamit és egész nap lázasan izzadtam, 80 dekával többet mutatott a mérleg. Nevetséges.
2022. szept. 16. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!