Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogyni lehet vele?

Amber2.0 kérdése:

Fogyni lehet vele?

Figyelt kérdés
Tudom eléggé hülyeségnek hangzik de, nagyon sok embertől hallottam hogy a kpop clippekben lévő koreográfiák nehezek, időt igényelnek, és hogy lehet is vele fogyni. Őszintén, szeretem a kpopot és ha van lehetőségem rá akkor így szeretnék fogyni. Ez igaz? Mennyi kalóriát égetek vele kb?

2022. aug. 10. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy valamennyit egetsz vele. De ez attól is függ hogy meddig csinálod. De ez inkább nem fogyasra lenne jó hanem hibbinak
2022. aug. 10. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen tudsz, de akkor egézségesen is kell étkezz mellette és napi többször táncolni. Az Itzy koreógráfiákról olvastam, hogy jók a fogyáshoz.

Az aerobic úgy órányi 200-500 kalóriát éget, függ az intenzitástól és a mozgástól, így kb. hasonlíthadot ehezz.

2022. aug. 10. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán kardiónak számít, bár attól függ, milyen mértékben és mennyit csinálod.

És ha szereted a kpopot, és szeretnéd, akkor mi tart vissza? Miért csak akkor csinálnád ha fogyni lehetne vele?

2022. aug. 10. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármitől tudsz fogyni, ha kalóriadeficit is van mellé. A sport az mellett, hogy az egészséged megőrizd azért is van, hogy ha lefogysz, akkor ne lógjon rajtad a bőr és kinézz valahogy.
2022. aug. 26. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Aha és képzeld el, ez nem csak kpop-al működik. Minden táncstílus ami mozgásra késztet is működhet.

Talán a leghatásosabb a fölösleges kalóriák égetésére a blackmetal, thrashmetal vagy valami ahol tiszta erőből össze vissza mozgathatod magad.

2022. aug. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!