Ha szoba bicajjal szeretnék fogyni az működhet?
Figyelt kérdés
Letekertem 4km-et.
Ez kb 30 perc edzés volt.
Okos óra szerint közel 200 kalóriát égettem el.
(Mellesleg 150+ kg vagyok)
2022. szept. 5. 19:34
1/6 anonim válasza:
Hát így nem fogsz fogyni.
No de kapd a nyakadba a bicajt és sétálgass pár kilométert!
2/6 anonim válasza:
Működhet, ha mellette figyelsz az étkezésre is. Mondjuk én szobabicóval is 12km-t tekerek 30 perc alatt, de kezdésnek tökéletes a 4 km is. Ugyanakkor meg kell kérdeznem, hogy milyen szobabicó bír el ekkora súlyt? Ne érts félre, nem bántásból írom, csak nem szeretném, ha megsérülnél. Nekem Decathlonos van, annál max 110kg engedélyezett.
3/6 A kérdező kommentje:
Vaterán vettem, 160kg-t elbír. Nincs márkája. 75 ezer forint volt.
2022. szept. 5. 20:09
4/6 anonim válasza:
Akkor jó, sok sikert és jó tekerést kívánok!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, alapvetően már régebben megvettem és fogytam azóta, csak nagyon kényelmetlen volt tekerni, mert nem igazán fértem rá. Mostmár tudom tekerni, csak nagyon kényelmetlen az ülése és így párnát kell rá tennem, de amúgy nyilván többet szeretnék tekerni, de most csak próbálkoztam mennyi megy.
2022. szept. 5. 20:14
6/6 anonim válasza:
Arra ügyelj, hogy ne vidd túlzásba. Feleségemnek a térdei kezdtek fájni a tekeréstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!