16 éves lányom szeretne kollagén italt és testsúlymenedzsment kapszulát szedni.Ajánlott ez az Ő korában?Sajnos hiába mozog eleget,a kilók le fel szaladnak róla,és szeretne eredményesebben fogyni.
Figyelt kérdés
Konkrétan ezeket a termékeket szeretné megvenni:
CollaGold Marha és Hal kollagén italpor hialuronsavval - 300g Raspberry
és
NRG Burn testsúlymenedzsment kapszula - 60 caps
2021. júl. 26. 18:32
1/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy 16 évesen erre lenne szüksége.
De amúgy jófej tőled, hogy segíteni akarsz neki. Jobb lenne, ha mondjuk egy étrendet íratnál neki vagy vennél egy kondi bérletet.
2/10 anonim válasza:
Szerintem a kollagénnel semmi gond, én nyugodt szívvel megengedném neki.
3/10 A kérdező kommentje:
1# Mint írtam mozog eleget.Jár kondizni...
2021. júl. 26. 19:27
5/10 anonim válasza:
Nem ilyen szrokat kell enni/inni, hanem kideríteni, hogy mitől van a gyors súlyingadozás. Lehetnek fizikai, és/vagy mentális okai, ha nincs kiderítve, akkor ez később csak rosszabb lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
5# Elhiheted hogy ki van vizsgálva tetőtől talpig.
És ha szépen kérdezek,kérlek válaszolj normálisan.
2021. júl. 27. 06:07
7/10 A kérdező kommentje:
2# Köszönöm a válaszod!!
2021. júl. 27. 06:07
8/10 anonim válasza:
Kollagén az okés, de ilyen fogyasztószrokat ne engedj neki. Felesleges méreg.
9/10 anonim válasza:
A kollagén oké, a másik szerintem nem szükséges, ha sportol és egészségesen étkezik.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én megkérdeztem az orvosát is,kollagén mehet,a másik nem.Én is így gondoltam amennyire utána tudtam olvasni,csak szükségem volt megerősítésre. :)
2021. júl. 29. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!