Letrox elkezdése után mennyi idővel kezdtél fogyni?
Figyelt kérdés
7.1 TSH-ra kaptam most 50-es Letroxot.2022. márc. 25. 06:20
1/9 anonim válasza:
A gyógyszertől nem fogsz fogyni,megfelelő mennyiségű kalória és sport!
2/9 anonim válasza:
Én csak híztam, mióta elkezdtek szórakozni a hormonjaimmal... már azt is megbántam, hogy annak idején elkezdtem kivizsgáltatni magam.
3/9 anonim válasza:
Én nem fogytam tőle. Hasonló volt a TSH értékem, mint neked, amikor felírták. Normál értékem lett, de a testsúlyomban nem lett változás. Igaz, én vékony vagyok. Unokatestvérem is szedi. Ő kissé túlsúlyos, de ő sem fogyott tőle.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem az orvos azt mondta a pajzsmirigyem miatt vagyok túlsúlyos. Jelenleg fogyókúrázok szóval nem a gyógyszertől várok fogyasztó hatást csak gondoltam ha beáll normális értékre akkor biztos könnyebben megy majd a fogyás és talán egyszer megehetek majd egy pizzát anélkül hogy 5 kilót híznék másnapra.
2022. márc. 25. 07:05
5/9 anonim válasza:
Ha normalizálódik a pajzsmirigy értéked, akkor diéta és sport mellett könnyebb lehet a fogyás.
6/9 anonim válasza:
Laikus vagyok, de úgy tudom, hogy alulműködő pajzsmiriggyel lassabban működik az emberi test. Tehát hízékonyabb is, konkrétan a hízás az egyik lehetséges tünete a dolognak.
Szerintem fogsz fogyni.
Ellenben a pizza talán a legegészségtelenebb a "normál" (nem édesség stb) ételek közül.
7/9 A kérdező kommentje:
Hatha valakit erdekel, miota szedem sikerult fogynom 34 kilot, persze fogyokuraval viszont fel eve eszek mindent ugy mint azelott es egy kilo sem jott vissza, szoval biztos a Letroxnak koszonheto.
2023. jan. 6. 12:38
8/9 anonim válasza:
Márciusban írtad ki a kérdést, hogy akkor kaptad a letroxot... valamivel több, mint 9 hónapja. Ezidő alatt fogytál 34 kilót ÉS fél éve abbahagytad a diétát? Hihető.
9/9 A kérdező kommentje:
Februarban kezdtem fogyokurazni, onnantol junius vegeig ment le 34 kilo. Mi ebben olyan hihetetlen?
2023. jan. 6. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!