Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy egészséges embernél...

Egy egészséges embernél lehetnek kóros pajzsmirigy értékek?

Figyelt kérdés
Túlműködést mutatott ki a vérvétel egy egészséges hozzátartozómnál. Előtte kapott oltást, és sok jódtartalmú ételt is evett. Lehet, hogy ez befolyásolta az értékeket, és ha mondjuk 2 hét múlva újra megcsináltatná, már teljesen más lenne?
2022. szept. 5. 12:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Fiatal is lehet pajzsmirigybeteg, akit én ismertem nagyon pörgős, bulizósat, annak éppen pajzsmirigy túlműködése volt.
2022. szept. 5. 13:08
 12/28 A kérdező kommentje:
És mi lett vele?
2022. szept. 5. 13:13
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom semmi az ég világon :D
2022. szept. 5. 13:15
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra, tök jól elvan a gyógyszerével. Ne kérdezd mit szed, sose tudtam megjegyezni az ilyeneket: de ha nem tudnám hogy gyógyszert szed, nem is feltételezném, annyira nem látszik rajta semmi. Őt nem küldték erre az jód-izotópos valamire.
2022. szept. 5. 13:16
 15/28 A kérdező kommentje:
Én bízom benne, hogy elmúlik magától...valahogy úgy erzem, el fog. De nyilvan ez meg sok vizsgalat es ido, amig biztosat lehet mondani..
2022. szept. 5. 13:25
 16/28 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen eset is, de készülj gondolatban arra is, hogy gyógyszert kell majd szendie. Nem tragédia. A betegség elhanyagolása inkább probléma
2022. szept. 5. 13:30
 17/28 anonim ***** válasza:
Az biztos, mert alulműködés lehet belőle, az meg már nagyon durva tud lenni. Éppen ezért nem szabad elhanyagolni ezt sem. Abban meg ne reménykedj hogy magától elmúlik, olyan nincs,
2022. szept. 5. 13:36
 18/28 A kérdező kommentje:
Nyilvan követve lesz, akár elmulik akar nem. De azert azt nem hinnem, hogy ki kene jelenteni, hogy nem gyogyulhat spontan, mert ahogy olvasom, sokaknak van csak időszakos tulmukodese. Mindenesetre ha valakinek van valami biztato tapasztalata, az irjon legyszi..
2022. szept. 5. 13:50
 19/28 anonim ***** válasza:
70%
De milyen biztató? Te komolyan attól rettegsz, hogy halálos beteg? Neked szerintem pszichológusra van szükséges...
2022. szept. 5. 13:56
 20/28 A kérdező kommentje:
A gyogyszerek mellekhatasaitol feltem, illetve nem igazan tudom elfogadni, hogy hogy lehet valaki "beteg", úgy, hogy kifejezetten egészséges. Mert ha 50 tünetből legalabb 1 igaz lenne ra, akkor még örülnék is, hogy megszüntetik. De így meg az orvoshoz jaras is trauma lesz neki.
2022. szept. 5. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!