Pajzsmirigy alulműködésekor szedett gyógyszerrel egyidibőben folyamatos testedzéssel és diétával ugyanúgy fogyhatok, mint egy egészséges ember?
Attól függ.
Elméletben igen, ha jól be van állítva a gyógyszer, pont azt a célt szolgálja, hogy elindítsa a fogyást. Ugye a betegség miatt hízol, mivel lassú anyagcserét okoz, a gyógyszer meg felpörgeti azt.
Azért írtam, hogy személyfüggő, mert tényleg az. Nálam még a mai napig nem sikerült beállítani, az értékeim ingadoznak, de nagyon nehezen fogyok, ha 1-2 kiló változás van, az már nekem olyan, mintha 10 kilót fogytam volna...arról nem is beszélve, hogy sport mellett is, van mikor visszajön és hozza a barátait is. :):(
Na de nem esélytelen, én is próbálok minél több irányba elmozdulni, hogy végre megtaláljam AZT a valamit, akár mozgásformát, akár bármi mást, amitől végre elindul a fogyásom.
Egyébként tudom, hogy régi bejegyzés, de hátha még valaki olvassa, nektek milyen gyógyszert írtak fel? Én letroxot szedek, mióta megállapították a problémámat, de olyan, mintha nem csinálna semmit..a dokinak meg hiába mondom, hülyének néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!