Nők!Sikerült teherbe esnetek, és egészséges gyermeket szülnötök hormonproblémákkal, pcos-el és pajzsmirigy alulműködéssel?
Arra lennék kíváncsi hogy ezekkel a betegségekkel/problémákkal mennyi esélyem lesz teherbe esni és egy egészséges gyermeket a világra hozni.
Nagyon félek hogy alacsony az esélye és vetélések lesznek a következményei, vagy netalántán valami baja lenne a babának.
Annyira szeretnék majd gyermeket de nagyon félek, hogy nem jön össze megfelelő kezelés mellett sem. A barátomnak nem tudom hogy mondjam el, hogy nagy eséllyel meddő vagyok. Nemrég diagnosztizáltak.
Ő szeretné megkérni a kezem, és hogy majd később házasodjunk össze, legyen egy szép családunk. De így nem tudom mi tevő legyek.
Nők/Anyák,akiknek hasonló problémáik vannak,nagyon szívesen fogadnám a véleményeteket, történeteiteket vagy tanácsaitokat.
"meddő vagyok. Nemrég diagnosztizáltak."
Akkor miről beszélünk?
Kedves egyes!
Az orvos szerint.
Viszont sok olyan esetről olvastam illetve hallottam, hogy sikerült a baba, annak ellenére, hogy "meddő volt az anya az orvosa szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!