Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha eddig nem oltattam be...

Ha eddig nem oltattam be magam COVID19 ellen már felesleges?

Figyelt kérdés

Jó eséllyel már átestem a fertőzésen.

Napi szinten vagyok sok ember között, utazók tömegközlekedésen.

Mi erről az álláspont?

2022. aug. 11. 18:39
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Nem érdekelnek a linkek. Rövid kérdésre rövid választ várok, a saját szavaiddal. És csak a feltett kérdésre, nem másra: mire valók az oltások, és hogy működnek?

Ha ezt nem tudod megválaszolni, nincs miről beszélnünk. (Nem mellesleg, a kérdező is az oltásról vár információkat, nem másról.)

2022. aug. 17. 13:13
 42/45 anonim ***** válasza:
#41 Mostmár tuti, hogy te vagy az. Előttem ne játszd meg magad, kaptál már választ a kérdésedre tőlem.
2022. aug. 17. 13:18
 43/45 anonim ***** válasza:

Nem tudsz válaszolni. BEBIZONYÍTOTTAD magadról, hogy hiteltelen vagy. Ez így már mindenki számára világos.

Dobálózol a nagy szavakkal, rejtélyes kifejezésekkel, úgy teszel, mintha olyan tudás birtokában lennél, amivel mi nem rendelkezünk, de ha megkapargatjuk a felszínt, kiderül, hogy nincs mögötte semmi, nem tudsz semmi konkrétumot mondani, valójában te magad sem tudod, miről beszélsz. ÜRES felépítmény, bármilyen érdekesen néz ki kívülről!

Ennyi. A továbbiakban nem érdemes pazarolni rád az időt, nem is teszem.

(Amúgy erre számítottam, mert amire nem létezik felelet, azt nem is lehet megválaszolni, csak kíváncsi voltam, meddig és hogyan próbálsz kibújni a válaszadás alól, de már meguntam.)

2022. aug. 17. 13:46
 44/45 anonim ***** válasza:
#43 Ezt a felesleges hisztit amúgy miért csinálod? Nem az óvodában vagyunk, hogy úgy viselkedjünk. Elmagyaráztam neked mindent egy másik kérdésnél. Innentől kezdve elég vicces, amit most csinálsz...
2022. aug. 17. 14:00
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm 21 évesen felvette az oltást. Rá két hétre SM beteg lett…gondolom véletlen mi? A sok oltásmániás szerint úgyis az. Szerintem meg nem véletlen és aki csak teheti kerülje az oltást
2022. aug. 17. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!