Ha eddig nem oltattam be magam COVID19 ellen már felesleges?
Jó eséllyel már átestem a fertőzésen.
Napi szinten vagyok sok ember között, utazók tömegközlekedésen.
Mi erről az álláspont?
Nem érdekelnek a linkek. Rövid kérdésre rövid választ várok, a saját szavaiddal. És csak a feltett kérdésre, nem másra: mire valók az oltások, és hogy működnek?
Ha ezt nem tudod megválaszolni, nincs miről beszélnünk. (Nem mellesleg, a kérdező is az oltásról vár információkat, nem másról.)
Nem tudsz válaszolni. BEBIZONYÍTOTTAD magadról, hogy hiteltelen vagy. Ez így már mindenki számára világos.
Dobálózol a nagy szavakkal, rejtélyes kifejezésekkel, úgy teszel, mintha olyan tudás birtokában lennél, amivel mi nem rendelkezünk, de ha megkapargatjuk a felszínt, kiderül, hogy nincs mögötte semmi, nem tudsz semmi konkrétumot mondani, valójában te magad sem tudod, miről beszélsz. ÜRES felépítmény, bármilyen érdekesen néz ki kívülről!
Ennyi. A továbbiakban nem érdemes pazarolni rád az időt, nem is teszem.
(Amúgy erre számítottam, mert amire nem létezik felelet, azt nem is lehet megválaszolni, csak kíváncsi voltam, meddig és hogyan próbálsz kibújni a válaszadás alól, de már meguntam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!