Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha eddig nem oltattam be...

Ha eddig nem oltattam be magam COVID19 ellen már felesleges?

Figyelt kérdés

Jó eséllyel már átestem a fertőzésen.

Napi szinten vagyok sok ember között, utazók tömegközlekedésen.

Mi erről az álláspont?

2022. aug. 11. 18:39
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
51%

Nem, képzeld, nem akarok mindenáron mindenkit beoltatni, és én sem szívesen vettem fel a harmadikat, de kötelező volt. Már előre tartok tőle, hogy a negyedik is kötelező lesz egyes munkakörökben, azzal sem értenék egyet.

Szóval, egy gondolkodó ember vagyok, aki mindig mérlegel, és a kisebb rosszat választja, ha teheti. Van, amikor az oltás a kisebbik rossz.

Te viszont leszerepeltél, ez világos. Csak vaktában vagdalkoztál, bennfentesként próbáltál eladni nekünk valamit, amiről neked magadnak sincsen fogalmad sem, de úgy tettél, mint aki a mindentudás birtokában van.

Tudod, értelmes ember nem "hisz el" csak úgy semmit, hanem akkor, ha meggyőződött róla, hogy igaz, vagy bebizonyították, elmagyarázták neki, vagy logikusan következik a tanulmányaiból és tapasztalataiból, akkor elfogadja.

2022. aug. 16. 20:56
 22/45 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok.

#21 Ha gondolkodó ember vagy, miért nem gondolkoztál el rajta, hogy valami nem stimmel a történetben? Miért engedtél a kényszerítésnek, hogy beoltasd magad? Mert kirúgtak volna? 8 oltás lesz összesen, szóval kétséged se legyen, hogy nem kell többet beadatnod. Másokra is rá fogják kényszeríteni. De nem az oltás nem a kisebbik rossz. Egyik végkimenetel sem jó azt elárulom. Egyébként ezzel, hogy gyerekes vitába kezdtek, egyikőtök helyzete sem fog javulni.

2022. aug. 16. 21:26
 23/45 anonim ***** válasza:
51%

Hát persze, pont nyolc.

Egyébként nincs probléma az ismétlő oltásokkal, csak az időzítésük nem mindegy.

Amúgy mi a végkimenetel szerinted, áruld már el!

2022. aug. 16. 22:46
 24/45 anonim ***** válasza:
#23 Kicsit többet tudok a világ dolgairól, mint az átlag. Ha semmit nem tudsz a világról, akkor hiába írom le, hogy mi lesz, én leszek hülyének nézve. Pedig te adatod be magadnak a 99,98% túlélési arányú vírusra az oltásokat, ami nem a vírus ellen vannak.
2022. aug. 16. 22:52
 25/45 anonim ***** válasza:
21%

Hát, úgy látszik, itt nem tudunk meg semmit. Nehéz is attól, aki nem is tud semmit.

Te csak adod nekünk a rejtélyes mindenttudót, de totál hiteltelen vagy, sőt nevetséges.

Csak egy módon bizonyíthatod be, hogy nem csak összevissza beszélsz, ha hajlandó vagy végre valami konkrétumot is mondani az alaptalan kinyilatkoztatásaid helyett!

De nem véletlenül nem vagy hajlandó: mert nincs semmi konkrét, amit mondhatnál.

2022. aug. 16. 22:59
 26/45 anonim ***** válasza:
Meghalt Duro Dóra kamu virologusnáci
2022. aug. 16. 23:17
 27/45 anonim ***** válasza:
#25 Én a 10-es vagyok és a 22-es. Ne keverj össze engem a másik válaszolóval...
2022. aug. 16. 23:23
 28/45 anonim ***** válasza:
21%

10, 22, 27, miért, te írtál bármi konkrétumot? Nem. Csak kinyilatkoztatsz.

Szóval? Bárki, bármit? Senki többet? Senkitől nem tudjuk már meg, mire valók az oltások?

Majd én megmondom: a covid elleni védekezésre.

Ha bárki szerint valami másra, az adja elő, pontosan mire. Ne csak ködösítsen.

2022. aug. 16. 23:35
 29/45 anonim ***** válasza:
#28 A 10-es válaszomban kifejtettem. De amúgy röhögve rá lehet jönni, hogy nem a 0,2% halálozási rátájú covidra vannak...
2022. aug. 16. 23:41
 30/45 anonim ***** válasza:
Egyébként hogyan lehet ilyen alacsony a színvonal ebben a kategóriában?
2022. aug. 17. 05:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!