Mit lehetne tenni a sok feleslegesen megvásárolt gyógyszer ellen?
Kidobni nem szabad, add le gyógyszertárban, vagy háziorvosodnak. Reklám alapján minek veszel gyógyszert?
Speciel én csak akkor szedek be bármilyen gyógyszert ha már nagyon muszáj, amire nincs szükségem, azt ki sem váltom.
"Olyanokra gondolok hogy mittudomén visszatérítenének valamennyit ha alig pár darab hiányzik a dobozból"
És ezt mégis hogy lehetne megvalósítani?
Elkezdek egy 30 szemes győgyszert, a 6.-iknál kiüt és akkor másoknak hogy adnák el a 24 szemes, BONTOTT gyógyszert? Ki tudná leellenőrizni, hogy amit visszaviszel, az ugyanaz és nem egy 3 éve lejárt gyógyszer? Mert a lejárat csak a dobozán szerepel.
"vagy lennének pár szemes próbakiszerelések stb."
Nekem épp most van egy olyan gyógyszerem, ami nagy valószínűséggel kb ilyen 3 hét használat után okoz különböző gyulladásokat a bőrömön. Az orvos azt mondja, nem attól van, de abbahagytam, nem szedtem 2-3 hétig, elmúlt a gyulladás, elkezdtem megint használni, hogy az orvosnak hátha igaza van, de 2-3 hét után megint begyulladt valamim.
Nem mondom, hogy jó ez a rendszer így, de a gyógyszergyártóknak nem érdeke, hogy ez változzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!