Van valami jó gyógyszer, vagy gyógynövény kimerülés ellen?
Figyelt kérdés
Hátra van még egy vizsgám, de már teljesen kimerültem. Fáradt vagyok, rosszul érzem magam, gyenge vagyok, nehéz koncentrálnom, pedig nagyon fontos vizsga lenne. Éjszakánként nem tudok aludni annyira stresszelek, nappal meg már teljesen ki vagyok merülve. Van valami, amivel tudnám csökkenteni a fáradtságomat, hogy fel tudjak készülni? Memolife maxot már próbáltam, de megfájdult tőle a fejem. Nem az utolsó pillanatra hagytam a tanulást, már 2 hete készülök rá meg szorgalmi időszakban is tanultam, de nagyon stresszes típus vagyok meg a vizsga is elég kemény, nagyon szigorú a tanár, félek tőle. :(2018. jan. 17. 11:12
1/1 anonim válasza:
MagneB6-ból pár napig szedjél naponta 3x2 reggel, délben és lefekvés előtt. Szedjél, egyél mellette rengeteg c vitamint. És pihenj aktívan, nagyon jó friss a levegő, tarts szüneteket és kapcsold ki az agyad. Gyalogolj egy nagyot és utána állj neki tanulni. A legjobb az lenne, ha teljesen kihagynál egy napot a tanulással és csak kikapcsolódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!