Mit tegyek hányinger ellen?
Lassan egy hete itthon vagyok, mert az iskolában folyamatosan hányingerem van. Itthon egész jól vagyok, eszek meg minden, de ha suliba megyek, már az odaúton a buszon hányingerem van, ami egész nap tart (tesióra után meg még rosszabb a helyzet, akkor hányok is). Az orvos azt mondta, hogy vírus, de ő sem volt benne teljesen biztos, mert a vírusnak csak egy része mutatkozott rajtam (a hányinger). És máig tartott az igazolásom, holnap megint mennem kell. Természetesen veszek majd be hányinger elleni gyógyszert, de szerintetek mit tudnék még csinálni, hogy ezt elkerüljem? 15/L
(Kérlek ne mondjátok, hogy biztos terhes vagyok, vagy iskolaundorom van. Egyik sem.)
Ha még nem vagy jól, menj vissza a dokihoz.
Gyors megoldásként nekem a mentolos rágó vált be múltkor. Rágtam majdnem egy óráig és elmúlt.
Szerintem pszichés gondod van. Lelkileg nem vagy jól. Szorongsz mondjuk a suli miatt.
Ha otthon jól vagy és csak a suliban vagy rosszul akkor elkéne gondolkozni hogy mi lehet ott a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!