Itt van az összes vírustagadó oltásellenes konteós, úgy.
2022. aug. 17. 11:44
33/45 anonim válasza:
#32 Gondoltam, hogy tőled értelmes válasz nem várható, csak a szokásos konteósozás...
2022. aug. 17. 11:47
34/45 anonim válasza:
29, könyörgöm, ha annyira mindenttudónak hiszed magad, áruld már el, mire vannak szerinted az oltások!!!! Már kérdések hosszú sorában próbáltam ezt kiszedni belőled, de nem felelsz! A 10-es válaszodban sem, és a többi válaszodban sem fejtesz ki semmit, csak állításokat közölsz, magyarázat nélkül.
Lehetséges, hpgy valaha megtudjuk tőled, pontosan mire valók az oltások, és hogyan fejtik ki eme hatásukat???
2022. aug. 17. 11:50
35/45 anonim válasza:
#34 Az, hogy te nem érted, nem az én hibám. Tudod mit jelent a 4.ipari forradalom?
2022. aug. 17. 11:54
36/45 anonim válasza:
Ha akarod, elmagyarázhatod, de inkább a már többször feltett kérdésemre válaszolj: mire valók az oltások és milyen mechanizmussal működnek?
2022. aug. 17. 12:02
37/45 anonim válasza:
Mi hazankos senkik
2022. aug. 17. 12:05
38/45 anonim válasza:
#36 Le merném fogadni, hogy te vagy az, aki a másik kérdés alatt is folyton csak a konteó szót ismételgette, hivatalos források ellenére is. Neked pontosan tudnod kellene, hogy miről szól az egész, mert nem egyszer próbáltam elmagyarázni neked, de még a Világgazdasági fórum létezése is konteó számodra. Akkor minek erőltessem magam veled szemben feleslegesen?!
2022. aug. 17. 12:27
39/45 anonim válasza:
Nem foglalkoztam világgazdasági fórummal sehol, de egyre világosabb számomra, hogy nem tudsz válaszolni a feltett kérdésre. Így teljesen hiteltelenné tetted magad.
Panaszkodsz, hogy megvezethetőek vagyunk, mert bármit elhiszünk, amit a vezetőink elénk tárnak, közben elvárod, hogy bizonyíték, magyarázat, indoklás nélkül elhiggyünk neked valamit, pusztán azért, mert te mondod.
2022. aug. 17. 12:46
40/45 anonim válasza:
#39 Én ne tudnék válaszolni? 😄 Előttem ne játszd meg magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!