Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a feleségemmel,...

Mit tegyek a feleségemmel, hogy megértse, nekem ezért nem éri meg az oltási papír?

Figyelt kérdés

Mi nem szeretnénk magunkat beoltatni. Ezt már rég elhatároztuk és tartjuk magunkat ehhez.

Mondtam, hogy ha nem mehetek vendéglőbe hát nem megyek. Nem utathatok? Hát ülök itthon a seggemen. És minden jó is volt. Aztán Covidosok lettünk és mivel átestünk a betegségben, kaptunk zöld kártyát. Az ugye 180 napot érvényes. De ugye az is lejár egyszer és most kacérkodnak a gondolattal hogy kötelezővé is tehetik.

Felvetődött hogy el tudnánk intézni hivatalos oltási papírt anélkül hogy beoltsanak.

Még jócskán van 180 napból de ő már nagyon fő tolgatja. Mondtam hogy nekem nem biztos hogy megéri. Egyrészt van ugye egy minimális rizikófaktor, másrészt nekem továbbra se fontos hogy menjünk olyan helyekre ahova papír kell.

Hogy értessem meg vele, hogy hagyja ezt az egészet egyelőre mert jól vagyunk/leszünk így és csak akkor kéne komolyan fontolgatni, ha tényleg minden kötél szakad?

Megkérek mindenkit hogy ne legyen most ebből vita. Ne legyen sárdobálás és oltott VS oltatlan hadakozás. Nem ez a kérdés célja. Csak az írjon aki tényleg úgy érzi tud segíteni és nem oltásfanatikus térítő, aki azzal jön: oltasd be magad mert ez a jó és a helyes.

Előre is nagyon köszönöm a hasznos válaszokat.

2021. nov. 22. 22:26
1 2 3 4 5
 31/45 Mehmet Emir Atahan ***** válasza:
93%

Katasztrófa milyen rosszindulatúak az emberek...

Nagyon kevesen írnak normális választ, a 28-t vagy 29-t nem is minősíteném mert kritikán aluli ökrök.

Kérdező! Én is azt javaslom hogy várjatok. Ez a legjobb döntés. Vége lesz a korlátozásoknak, és csak felesleges rizikót vállalsz ezzel. Jó egészséget kívánok!

2021. nov. 23. 13:49
 32/45 Mr.Q77 ***** válasza:
78%
Naivan megkérdem,- eltérve a fő kérdéstől ami számomra értelmezhetetlen - miért nem kéritek az oltást, mitől féltek, mik az ellenérvek?
2021. nov. 23. 15:25
 33/45 anonim ***** válasza:
44%

Próbáld meggyőzni, hogy várjátok

meg a tavaszt még, ha eddig kitartottatok nehogy meggondolják ok magatokat.

most ugrik a majom a vízbe, hogy hány oltott kerül ugyanúgy kórházba …

nekem személy szerint az oltott ismerőseim azóta mióta megkaptak egyfolytában betegek….

az alapbetegségek pedig sajnos felerősödnek :(

ki kell tartani amíg lehet..

2021. nov. 23. 22:22
 34/45 Mehmet Emir Atahan ***** válasza:
42%

ma 22:22

33-as

Szia! Nekem is ez a tapasztalatom. Az oltott ismerőseim 80 százaléka betegebb amióta beoltották. Nagyon sokunknak magas a vérnyomása, van amelyikük cukorbeteg gyanús, van aki hetente meghül, megy a hasa vagy fáj a feje pedig hónapok óta oltották már, tehát nem az azt követő mellékhatás. Nem tudom biztosra azt mondani hogy az oltás miatt ahogy azt sem, hogy nem amiatt. De én nem oltatom be magam.

2021. nov. 23. 23:19
 35/45 anonim ***** válasza:
63%
A közokirat-hamisítás nem jó buli, remélem egyből bukni fogtok vele.
2021. nov. 24. 13:14
 36/45 anonim ***** válasza:
60%

"Felvetődött hogy el tudnánk intézni hivatalos oltási papírt anélkül hogy beoltsanak."- AZT TUDOD UGYE, HOGY EZ BÜNCSELEKMENY!!"

Önzö hozzaallas. Miattatok vannak elhalasztva fontos mütetek, rakmütet, stb, mert ti fekszetek az intenziven! No more comment.

2021. nov. 24. 13:40
 37/45 anonim ***** válasza:
71%

A feleséged nem a tulajdonod, ha ő be akarja oltatni magát, nincs jogod útjába állni.

Amit pedzegetsz, az pedig tényleg közokirat-hamisítás.

2021. nov. 24. 15:23
 38/45 anonim ***** válasza:
64%

Szégyenletes, hogy egyesek hamis oltási kártyákkal foglalkoznak.

Az oltatlanok miatt mutálódik folyamatosan a vírus. Ami aztán az oltottakra is veszélyt jelent. Ezért nem magánügy az oltakozás. Meg azért, mert a kórházak megtelnek, és a más betegségben szenvedőknek nem marad hely, orvos, stb.

2021. nov. 24. 15:23
 39/45 Mehmet Emir Atahan ***** válasza:
52%

Élvezem az ilyen nagyokosokat mint a 36-os meg a 38-as válaszoló 😂 az oltott pedig ugyanúgy fertőz, ugyanúgy kerül kórházba. De a kormány azt mondta hogy ág oltatlan a hibás, akkor még kell bélyegezni és gyűlölni kell. Ugye? De a 37-es is jó, aki nem is érti a kérdést de jön okoskodni és mondja a bölcsességeit... Minek nektek a Gyakori? Vagy a kérdésre válaszoljatok, vagy inkább ne tegyétek. Vagy érzitek a késztetést? A kérdező tudta hogy ez lesz, meg is írta hogy ne legyen okoskodás és vita. De hát vannak itt nagyon okosak akiket kínoz a tehetség úgy látszik.

Érdemi választ a 31 és 33 adott...

Én is csak ezt tudom neked javasolni, kérdező. Várj még vele mert megoldódik. Nem tehetnek mindent függővé a papírhoz, meg fog oldódni a helyzet. Én is tudtam volna szerezni papírt, de nem másztam bele és nem bánom.

2021. nov. 24. 16:06
 40/45 anonim ***** válasza:
53%

Miért, talán valótlant mondtam? (37-es vagyok)

Azt pedig látom ezredjére se fogjátok fel, hogy az oltott NEM ugyanúgy fertőz, hanem jóval kevésbé.

2021. nov. 24. 16:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!