Műtéti altatásnál mennyire gyakori hogy valaki nem ébred fel az altatásbol?
Van ilyen ?
Bocsi , ha hulye kerdes ,de kedden mutenek es el kezdtem parazni :)
Ne írjatok már hülyeségeket!
Gyakorlatilag annyira ritka, hogy nem is fordul elö.
Elöször is elötte mindenkit végigvizsgálnak, másodszor altatás alatt is folyamatosan figyelik a beteget.
Akkor szokott nagyon ritkán történni baj, ha a beteg elötte valami gyógyszert beszed, amiröl nem tud senki, és az megzavarja az altatást.
Nalam pont az volt a problema, hogy a masodik mutetemen 1 eve ugyanolyan altatot adtak, mint amit eloszor hasznaltak, viszont ido elott felebredtem a megfigyeloben
Raneztem a noverre, kerdezem hogy ebren kellene-e lennem, mondja hogy nem, en meg igy: "ok" es visszaaludtam 🥲
Egyebkent a kerdesre valaszolva nyilvan korol is fugg, de ha fiatalabb vagy, akkor valszeg nem lesz semmi problema
Hallottam olyanrol, hogy minden altatasos mutet az elettartalmadbol elvesz par evet, tehat rovidited az eletedet veluk, de nem tudom ez mennyire igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!