Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a feleségemmel,...

Mit tegyek a feleségemmel, hogy megértse, nekem ezért nem éri meg az oltási papír?

Figyelt kérdés

Mi nem szeretnénk magunkat beoltatni. Ezt már rég elhatároztuk és tartjuk magunkat ehhez.

Mondtam, hogy ha nem mehetek vendéglőbe hát nem megyek. Nem utathatok? Hát ülök itthon a seggemen. És minden jó is volt. Aztán Covidosok lettünk és mivel átestünk a betegségben, kaptunk zöld kártyát. Az ugye 180 napot érvényes. De ugye az is lejár egyszer és most kacérkodnak a gondolattal hogy kötelezővé is tehetik.

Felvetődött hogy el tudnánk intézni hivatalos oltási papírt anélkül hogy beoltsanak.

Még jócskán van 180 napból de ő már nagyon fő tolgatja. Mondtam hogy nekem nem biztos hogy megéri. Egyrészt van ugye egy minimális rizikófaktor, másrészt nekem továbbra se fontos hogy menjünk olyan helyekre ahova papír kell.

Hogy értessem meg vele, hogy hagyja ezt az egészet egyelőre mert jól vagyunk/leszünk így és csak akkor kéne komolyan fontolgatni, ha tényleg minden kötél szakad?

Megkérek mindenkit hogy ne legyen most ebből vita. Ne legyen sárdobálás és oltott VS oltatlan hadakozás. Nem ez a kérdés célja. Csak az írjon aki tényleg úgy érzi tud segíteni és nem oltásfanatikus térítő, aki azzal jön: oltasd be magad mert ez a jó és a helyes.

Előre is nagyon köszönöm a hasznos válaszokat.

2021. nov. 22. 22:26
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
55%
Amit ide akarnék írni, az miatt kitiltanának innen örökre…
2021. nov. 22. 22:29
 2/45 anonim ***** válasza:
71%
A feleséged önálló ember, akinek minden joga megvan SAJÁT MAGÁRÓL dönteni. Ha ö úgy érzi, neki jobb/rosszabb, ha beolttatja magát, az az ö döntése, ezt neked el kell fogadni, viszont neked ettöl függetlenül jogod van úgy dönteni MAGADRÓL, ahogy neked tetszik.
2021. nov. 22. 22:31
 3/45 anonim ***** válasza:
78%
3 hónap de kevesebb alatt is lehet megváltozik a helyzet , itt tré de nyugaton rosszabb . Forrong a nép , várjatok vele . Aki elmegy 4 vagy 5re és igényli a többit , a részemet átadom neki .
2021. nov. 22. 22:33
 4/45 anonim ***** válasza:
23%

Törődj bele, hogy szeretője lesz. Vagy váljatok el.

"Ezt már rég elhatároztuk és tartjuk magunkat ehhez." Nem, te határoztad el, és ő nem akarja.

2021. nov. 22. 22:34
 5/45 anonim ***** válasza:
75%
Mit mond, miért nem várhattok vele? Később még visszatérhetnétek rá.
2021. nov. 22. 22:35
 6/45 anonim ***** válasza:
81%

Ha kiderül, hogy oltás nélkül kaptatok kártyát, akkor nagyon megüthetitek a bokátokat. Ha még van időtök, akkor még sok minden alakulhat. Feleslegesen nem másszatok bele hül.eségbe.

Ha ezt nem fogja föl, akkor nincs mit tenni

2021. nov. 22. 22:35
 7/45 anonim ***** válasza:
45%
"Egyrészt van ugye egy minimális rizikófaktor", igen ami kisebb mint annak az esélye hogy még autóbaülsz hogy elmenj az oltásra frontálisan ütközz egy kamionnal, "másrészt nekem továbbra se fontos hogy menjünk olyan helyekre ahova papír kell", és nyilván az sem érdeked hogy túl lendüljön az ország ezen a hülyeségen
2021. nov. 22. 22:37
 8/45 anonim ***** válasza:
92%

A kamukártya necces, én nem kockáztatnám - de ott a teszt, ha a betegség után van még ellenanyag a szervezetetekben, akkor kaphattok még egy időre igazolást.

Szerintem ez egy jó kompromisszum.

2021. nov. 22. 22:42
 9/45 anonim ***** válasza:
81%
Nem is olyan kis rizikófaktor. Egyébként itt Romániában már kaptak el embereket hamis oltási papírokkal, elég sok pénzt kerestek rajta az illetékesek akik ezzel üzleteltek, szóval nem kell készpénznek venni, hogy úgyse derül ki.
2021. nov. 22. 22:45
 10/45 anonim ***** válasza:
75%
Okirat-hamisításnak hívják, három évet kaphatsz érte, a doki meg, aki hamisan kiállíttatja neked, egytől öt évig terjedőt. Te tudod, megéri-e.
2021. nov. 22. 22:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!