Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Emberek, akik mai napig...

Emberek, akik mai napig hordjátok a maszkot! Mi motivál Titeket erre?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 20:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

Szinte örülök (persze nem), hogy lett ez a járvány. Nagyon érzékeny a szaglásom, és utáltam mindig is tömegközlekedésen a sok szájszagú embert… aki nem képes reggel fogat mosni, vagy csak nem szokott reggelizni, és emiatt büdös a szája. Örültem, hogy mindenkin maszk van, sokkal kulturáltabban lehetett úgy utazni.

Én még mindig hordok maszkot, legalább az kicsit tompítja a szagokat, plusz senki nem tud arcon köhögni.

Mióta bevezették a maszkviselést, még nem voltam megfázva se. Máskor az első hidegebb időnél már fújtam az orrom. Szeretem, hogy melegíti az arcomat a maszk. Hiányozni fog idén télen az utcán.

2021. okt. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!