Most hogy a kórházak kivételével sehol sem kell maszk, annak ellenére hordhatom? Vagy ez tiltva van mostantól?
Én vagyok, aki nátha elkerülésére hordaná a maszkot.
A környezetemben nagyon sokszor az egészségtelenül élők náthásak ritkábban és akkor is rövidebb ideig.
Sőt, amióta egyre egészségesebben élek, NEM vagyok ritkábban náthás.
Amúgy az egészséges életmód nagyon fontos, de nem a szent immunrendszer erősítésére.
Érdekes, én meg egyáltalán nem vagyok beteg, pedig odafigyelek magamra, se nátha, se egyéb betegség és maszkot se hordok. Nem a maszk viselésétől lesz az immunrendszered egészséges és erős, és nem ennek a nem használatától leszel beteg.
"Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk."
Arisztotelész
És nemcsak a testi, hanem a lelki egészségre is oda kell figyelni napi szinten. Csak úgy tudsz egészséges maradni.
"Sőt, amióta egyre egészségesebben élek, NEM vagyok ritkábban náthás."
Lelki egészségeddel mennyit foglalkozol? Megtanultad helyén kezelni a stressz? Sok betegség pedig lelki eredetű.
Hűha, te jó ég. Szüleidnek is ilyen nehezen megy a szavak értelmezése és ők is kiforgatják mások szavait, mint te?
Szállj le rólam.
A stressztől nem rettegni szokás, de szerintem hiába magyaráznám el neked, hogy mi is az a stressz, olyan kicsi az értelmi felfogó képességed, hogy egy szótárt kéne adnom neked, hogy értelmezni és felfogni tudd, hogy mit is szeretnék közölni.
Ha valaki ki akar kerülni egy kellemetlenséget, az azért még nem egyenlő azzal, hogy retteg.
Én kiakarom kerülni a náthát (hörghurutot, arcüreggyulladást), de nem rettegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!