Most hogy a kórházak kivételével sehol sem kell maszk, annak ellenére hordhatom? Vagy ez tiltva van mostantól?
Ha nagyon csúnya vagy, akkor inkább jobb, ha továbbra is hordassz maszkot😁
Amúgy én naponta/kétnaponta járok kórházba látogatóba, így ott hordani kell továbbra is.
Szia!Viselheted ha akarod zárt térben vagy akár kinn is.
Én tömegközlekedésen valószínű fogom mert utálom mikor a képembe krákognak a vad parasztok mert nem tanulták meg hogy kell használni azt a sz@ros zsebkendőt.Kinn nem viselem 40 fokban de zárt helyen igen.Nem vagyok rettegő hisz be sem vagyok oltva csak nem szeretem mikor a képembe lihegnek kétes higiéniai tudással rendelkezők,ennyi
Felőlem tüsszöghetsz körülöttem, engem teljesen hidegen hagy. Tudod, csak az lesz beteg, aki arra fogékony.
Minden egyes nap teszek saját testi és lelki egészségemért, úgyhogy kétlem, hogy bármi bajom lenne, csak mert egyesek a villamoson tüsszögnek.
Csak úgy halkan megkérdezem a sok hipohondert, félelemtől teljesen agyilag átmosott egyéneket, ti a covid előtti időszakot hogyan éltétek túl, mikor senki nem használt maszkot sehol? 😂🤔🙄
Természetesen nem tilos.
Zárt helyen,azt hiszem én is felveszem egyenlőre,mint bolt (pláza pláne),fene tudja,egy tömött buszon vagy villamoson sem szívesen utaznék már maszk nélkül,pedig utálom.
#23:
Csak úgy halkan megkérdezem a sok hipohondert, félelemtől teljesen agyilag átmosott egyéneket, ti a covid előtti időszakot hogyan éltétek túl, mikor senki nem használt maszkot sehol? "
#14-es vagyok. Akkor még nem volt csontvelő daganatom, és nem kaptam immungyengítő kezelést. Viszont akkoriban is lehetett maszkban látni embereket. Csak mivel tényleg akkor mennek ki, ha muszáj, nem túl nagy számban. És mivel nem volt ilyen maszkmizéria, senkinek se szúrtak szemet.
#26: Na látod, ez a jellemző rátok, semmi empátia.
Nem, nem alszom benne. De csak hogy értsd: ha bármilyen fertőzést elkapok, abba belehalhatok, mivel sokkal gyengébb az immunrendszerem, mint egy átlagemberé. Baktérium, gomba ellen van gyógyszer, de vírus ellen nincs. Olyan fertőzés elvihet, amit egyébként egy egészséges ember észre sem vesz, mert az immunrendszere azonnal kitakarítja a kórokozót.
Mit csinaltam covid elott? Nem hordtam.
Februarban covidos is lettem. Teszt nelkul, csak gondolom, 92%. Par hettel kesobb jöttek a hirek, minden tunet stimmelt.
Aztan jottek hirek, hogy mar osszel kimutattak, meg mar elotte tavasszal volt szennnyvizmintaban.
Igy. De most eleg kaka az immunrendszerem, es az se jelent semmit, hogy egyszer tuleltem.
#27, nem éri. Nem is akarja, nem is tudja.
Ez ellen a szuper immunrendszere se védte meg.
Csóri!
# 28
Lentiek akkor érvényesek, ha nem vagy azonos a 27-essel. :D
Valamilyen immunrendszert gyengítő kezelésben részesülsz (autoimmun betegségre, szervátültetés után) vagy előrehaladott HIV-fertőzésed van vagy egyéb betegség?
Különben tuti nem kaka az immunrendszered, akkor se, ha a Béres csepp és egyéb hasonló reklámok ezt sugallják (mert terméket akarnak eladni).
(Egyébként a gyakori felsőlégúti fertőzések se "kaka immunrendszerre" utalnak, hanem valamilyen gyulladásos gócra a szervezetben, vagy fül-orr-gégészeti műtét/gyógyszerszedés lenne indokolt, esetleg reflux miatt van oda az orrnyálkahártya.)
Most tuti, hogy nagyon durván le leszek pontozva, mert a COVID alatt nőtt azoknak a száma, akik egész egyszerűen szentnek tartják az emberi szervezetet és ellene vannak mindennemű gyógyszernek. Hurutosan köhögősnek odaírtam, hogy menjen orvoshoz, mert ez bakteriális felülfertőződés lehet, amire antibiotikum kell, erre mindenki leszavazott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!