Nem a maszk fog ettől megóvni, hanem az immunrendszered, ha egészségesen, vitamindúsan étkezel és rendszeresen mozogsz!
2021. júl. 5. 09:39
62/76 anonim válasza:
Na ne mondjátok, hogy ez a linkelt kép nem a rettegőkről szól, mert ez már olyan mértékű félelem, hogy semmi köze a valósághoz.
Ha van egy vírus, nem akarom elkapni, ezért maszkot hordok, akkor rettegek. Nyilván. Ha C vitamint szedek influenza szezonban, akkor is rettegek.
De ha annyira nem képes az agyam megbirkózni azzal, hogy vírus van, ezért kitalálok mikrocsipeket meg fekete CIA helikoptereket, akkor én vagyok a normális.
2021. júl. 5. 09:42
63/76 anonim válasza:
Luc Montaigner nem chip beteg és nem egy buta ember akkor vele mi van?Vagy talán egy Nobel díjas szavának sem lehet hinni,hogy is van ez akkor?
2021. júl. 5. 09:42
64/76 anonim válasza:
Életemben nem étkeztem vitamindúsan, nem mozogtam, és soha nem vagyok influenzás, de még csak taknyos sem szoktam lenni, ilyenkor mi van, pubi?
2021. júl. 5. 09:43
65/76 anonim válasza:
Az meg nem tudom, a maszk miért szájkosár. Nem tudsz benne beszélni? Akkor te vagy a béna. Harapdálni akarsz másokat? Nem kéne.
2021. júl. 5. 09:44
66/76 anonim válasza:
Senki sem beszél chip-ekről akadj le erről és ne úgy ismételgesd mint egy papagáj.Más érv van vagy csak ez ki lett ragadva?Nem rettegő aki vitamint szed és az sem aki mondjuk allergiás és azért viseli a maszkot.Senki sem mondta ezt jesszus
2021. júl. 5. 09:44
67/76 anonim válasza:
Nyugi, időskorodban majd gondolj a nagyp..fádra, hogy itt hogyan viselkedtél és mennyire lesz..rtad az egészségedet fiatalon. A szervezet nem felejt. Az fogod idővel visszakapni, amit adsz neki.
2021. júl. 5. 09:45
68/76 anonim válasza:
Inkább nézz utána az egészséges, vitamindús életvitelnek, Szent-Györgyi Albert és Béres József munkásságának is nézz utána. Nem azért szedj C-vitamint, mert rettegsz, hanem azért, hogy egészséges maradjál hosszú ideig. A kettő nem ugyanaz.
2021. júl. 5. 09:47
69/76 anonim válasza:
Rettegsz az öregkortól?
2021. júl. 5. 09:48
70/76 anonim válasza:
Vitamindús... te vagy az a picsa, aki széttrollkodja a szépségkategóriát, hogy a vitaminduuuuuusssssss meg a vizecske megoldja a cisztikus aknét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!