Most hogy a kórházak kivételével sehol sem kell maszk, annak ellenére hordhatom? Vagy ez tiltva van mostantól?
22-es vagyok
Ha ilyen betegséged van akkor én megértem hogy viseled a maszkot és nincs ezzel semmi probléma mert ez más.Csak mikor hipochonder viseli mániákusan az megint más.Neked jobbulást kívánok és sikeres kezelést!🙏
Én nem szoktam beteg embereket kinevetni soha.Nem kell reklámozd hogy mi a bajod hanem csak viseld és ne törődj azzal ki mit gondol
"Nem értem, hogy ha valaki maszkot hord, az mást miért basz fel ennyire."
Nagyon kis százalék az, aki, mint az 51-es válaszoló, ilyen súlyos betegségben szenved és ezért hord maszkot.
A többséget megfélemlítette a média, a politika és birka módjára, minden gondolkodás nélkül elhiszi, hogy bármit elér azzal, ha azt csinálja, amit a nagyvezír mond.
Ezt a képet még tavaly május végén osztottam meg, és így visszanézve az elmúlt majdnem másfél évet egyáltalán nem b..romság ez a kép: [link]
Az a baj, hogy rengeteg ember nem használja gondolkodásra az agyát, hanem feltétel nélkül elhisz mindent.
Mindenki tudja, hogy a politikusok és a média hazudik, miért most mondanának igazat? És ezért tart itt az ország, ahol, mert ennyi gondolkodni nem képes egyén van és sajnos nincs összefogás.
De hát Orbán pont levette a maszkot.
Ja, ez a kép... te olyan csiprettegő vagy. Hát haver, akkor remélem, nincs okostelefonod.
Igazad van részben 55-ös csak az a baj hogy ez ellen nem lehet sok mindent tenni.Mert ha kialakul ez a rettegés akkor nem lehet rajta segíteni csak ha ő is akarja és ők nem látják hogy nem normális amit csinálnak ez kb olyan mint mikor valaki anorexiás és már csont soványra van fogyva de még mindig kövérnek látja magát...
Teljesen jogos a kérdés hogy miért akarnának nekünk annyira nagyon jót?
Ezen már én is gondolkodtam sokat és fejétől bűzlik a hal....
Nincs mit tenni sajnos,csak bizakodni lehet hogy egyszer véget ér ez az egész
Nem a chip-re értettem, de látom téged csak ez fogott meg. Hanem a szájkosárra (hisz még mindig annak ellenére sokan hordják, hogy már nem kötelező, már annyira a szájukra nőtt, hogy már önként és dalolva hordják), a távolságtartás, az oltás nélkül szinte már létezni se lehet, pl. horvátoknál nem mehetsz kórházba és bevásárolóközpontba, ha nem vagy beoltva és nincs kártyád róla ( [link] szeptember 1.-jével, vagy októberben pedig újra kezdődik minden a lezárástól kezdve minden.
Nem mindenki chip rettegő beteg fejű jajj bírom az általánosítást🤦♂️🤦♂️
Nem erről van szó és nem Gődényről mielőtt még ez az orbitális baromság jönne és nem Bill Gates-ről,jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!