Most hogy a kórházak kivételével sehol sem kell maszk, annak ellenére hordhatom? Vagy ez tiltva van mostantól?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 10:44
3/76 anonim válasza:
Természetesen hordhatod. (Épeszű ember hordani is fogja zárt terekben, akkor is, ha persze, kellemetlen. Én is utálom, de hordani fogom, mert bár be vagyok oltva, nem hiszem, hogy az valami sokat ér.)
4/76 anonim válasza:
Akkor minek oltattad be magad?
Ép eszű ember már nem hordja sehol, csak az agyilag átmosottak, és állandóan félelemben élők hordják csak.
5/76 anonim válasza:
Sose volt megtiltva. Ha 20 éve fogod, és fölveszed a maszkot, az se baj, csak max. hülyének néznek, de az se biztos. Istenem, hogy lehet valakinek ennyi esze.
6/76 anonim válasza:
Én biztos fogom még hordani. Télen nagyon bevált, eddig mindig fázott az orrom és a hidegtől gyakran folyik is. Szóval télen én valószínű fel fogom venni, mivel reggel 6-kor elég hideg van. Egyébként meg a te dolgod, ha akarod felveszed, ha akarod nem.
7/76 anonim válasza:
4, gondolom, azért örülsz, ha felteszem és nem köpködök a villamoson az arcodba.
8/76 anonim válasza:
Hordja akinek két anyja van ebben a 40 fokban. Mazochista vagy?
9/76 krwkco válasza:
"Épeszű ember hordani is fogja zárt terekben"
Amíg ilyen alacsony a napi fertőzöttek száma, addig kicsi a valószínűsége, hogy van a jelenlevők között fertőzött. És az oltottaknál nagyon kis százalék lesz súlyosan beteg. A kettő együtt elegendően csökkenti a kockázatot, ahhoz hogy ne legyen szükség maszkra.
10/76 anonim válasza:
"Akkor minek oltattad be magad?" - mert muszáj sok ember közé mennem a munkám miatt, és TALÁN segít valamit. Egy ESÉLY, de messze nem bizonyosság. Már nem egy korombeli, középkorú ismerősöm kapott súlyos szövődményeket miatta, kösz, én inkább kihagynám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!