Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kik az intoleránsabbak a...

Kik az intoleránsabbak a másikakhoz? Az oltáspártiak vagy az oltásellenesek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem csak, mert egyik, aktívan facebookozó ismerősöm mondta, hogy lépten-nyomon azt látja, hogy akik nem akarnak olttatni, azok amúgy le nem beszélnek senkit róla, míg az oltást pártolók annál inkább intoleránsak az "oltatlanokkal" szemben és nem elfogadják, vagy tiszteletben tartják az eltérő véleményt, hanem "push-olják" a magukét a többire. Ez igaz amúgy?

Eleve fura, hogy ez ennyire kettészedi a lakosságot. Hiszen egyfelől nem kötelező, innentől semmiféle felelősségrevonás nem helyes a nem olttatókkal szemben, ugyanakkor teljesen tiszteletben lehet tartani azt, ha valaki attól érzi magát biztonságban, ha olttat. Kérdés: melyik "tábor" tudja jobban tiszteletben tartani a másik véleményét?

2021. jún. 1. 20:52
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
26%

"ha oltásfanatikus állítja, hogy neki a komplett környezetét elvitte a Covid, azt senki nem kérdőjelezi meg"

Engem már sokszor neveztek hazugnak vagy hiszékenynek, amiért halt meg családtagom a covid-ban.

Hol nem kérdőjelezik meg?

2021. jún. 2. 14:39
 22/50 anonim ***** válasza:
54%

Itt. Erről az oldalról beszéltem. Én nem vagyok Facebookon, se más közösségi oldalon, ezért arról nem tudok nyilatkozni.(Bár ezt is megkaptam már az oltáspártiaktól, hogy Facebookon terjedő konteókból tájéozódom, mert ők nyilván jobban tudják ezt is. Igaz, mivel nem vagyok fent, egyet se látok. Kb.kettőt megnyitottam, amit itt linkelt valaki, hogy tudjam már, milyen konteókról beszélnek, ha már abban hiszek állítólag 😂)

Szóval én itt még nem láttam olyat, hogy covidban elhunytat megkérdőjeleznek, ellenben minden oltás utáni halálnál bizonyítékot követelnek, meg FELJELENTÉSSEL fenyegetőznek, ha nem bizonyítja.Amit egyáltalán nem értek, hogy gondolnak. 1.Hogy tudná bizonyítani? 2. Miért bizonyítana bármit is egy vadidegennek? 3. Ha valakinek meghal egy szerette, ez lenne az utolsó dolog, hogy idegen embernek bizonygasson. Hányingerkeltő🤮

2021. jún. 2. 15:01
 23/50 anonim ***** válasza:
60%

Az érdekes, mert engem itt pontoznak állandóan szénné, meg hazugnak neveznek, meg áldozathibáztatásba kezdenek, ha leírom hogy valaki meghalt a vírustól. Múltkor valaki be akarta magyarázni, hogy a rokonom születési rendellenessége (ami miatt veszélyeztetett) "lelki eredetű" volt és neki kellett volna kezelnie relaxációval.....

2021. jún. 2. 15:04
 24/50 anonim ***** válasza:
34%

Én elhiszem neked, hogy van ilyen is, csak én még nem nagyon láttam, a másik oldalról viszont annál többet. Ez az én tapasztalatom, másnak persze lehet más.

Egyébként aki azt írta neked, bizonyára szélsőséges "gődényista" volt, van olyan is. De nekem, oltatlannak, rohadt sértő, hogy az oltottak nagy része összemos velük minket, pedig baromira nem ugyanaz a kettő. Sokan nem oltatnak és vannak vírustagadók is. A kettőnek van egy nagyon kicsi közös halmaza, de az oltatlanok 99,9%-a egyáltalán nem vírustagadó.

2021. jún. 2. 15:36
 25/50 anonim ***** válasza:
26%
22/ nem vagy fent fb-on , de egy anonim oldalon osztod az észt, hogy nincs ilyen az igen
2021. jún. 2. 18:29
 26/50 anonim ***** válasza:
46%
#25! Tudsz olvasni? A kérdés az volt, hogy kik az intoleránsabbak? Nem az, hogy a facebookozók szerint kik az intoleránsabbak. A kérdező egy facebookozó ismerősére hivatkozott. Ezek szerint azt már ismeri. Nem tudtam, hogy az offline életét élők ki vannak zárva. Képzeld, lehet, hogy te otthon ücsörögsz, de én elég sokat járok, kapaszkodj meg, hús-vér, élő emberek között. Biztos furcsa neked, de ez a téma nem csak és kizárólag a Facebookon fordul elő, hanem mindenhol IS. Az embereknek meg van véleményük, amit ki is fejtenek, ki toleráns formában, ki nem, például itt is egyébként, ha már kizárod az offline teret. Én az itt, és a való életben tapasztaltakat írtam le.
2021. jún. 2. 20:32
 27/50 anonim ***** válasza:
3%
26 több ember ír fb-ra mint ide egy év alatt.
2021. jún. 2. 22:17
 28/50 anonim ***** válasza:
4%
1 nap
2021. jún. 2. 22:17
 29/50 anonim ***** válasza:
0%
persze a gyakorin névtelenül. Ennél még a fb is valóbb és kapaszkodj meg oda is élő eberek írnak akiknek vanak ismerősei é járnak ide oda. Érdekes igaz?
2021. jún. 2. 22:18
 30/50 anonim ***** válasza:
17%
#29: amit a fb postok alatt látsz, 90%-ban fizetett bérkommentelők vagy botok.
2021. jún. 2. 22:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!