Kik az intoleránsabbak a másikakhoz? Az oltáspártiak vagy az oltásellenesek?
Azért kérdezem csak, mert egyik, aktívan facebookozó ismerősöm mondta, hogy lépten-nyomon azt látja, hogy akik nem akarnak olttatni, azok amúgy le nem beszélnek senkit róla, míg az oltást pártolók annál inkább intoleránsak az "oltatlanokkal" szemben és nem elfogadják, vagy tiszteletben tartják az eltérő véleményt, hanem "push-olják" a magukét a többire. Ez igaz amúgy?
Eleve fura, hogy ez ennyire kettészedi a lakosságot. Hiszen egyfelől nem kötelező, innentől semmiféle felelősségrevonás nem helyes a nem olttatókkal szemben, ugyanakkor teljesen tiszteletben lehet tartani azt, ha valaki attól érzi magát biztonságban, ha olttat. Kérdés: melyik "tábor" tudja jobban tiszteletben tartani a másik véleményét?
#29! Jó, engedd el. Tudom, ez neked nem nagyon szokott menni, még 5 oldallal később is itt fogsz vergődni. Én ezt írtam: "Ez az én tapasztalatom, másnak persze lehet más." Te ezt így fordítottad: Nincs ilyen😂No comments.
Ha a Kérdező úgy értette, hogy csak olyan válaszolók válasza érdekli, akik reprezentatív mintával rendelkező felmérést végeztek, és kétséget kizáróan tudják a választ a kérdésre, hogy kik toleránsabbak, akkor majd szól. Az én válaszomat, meg mások saját tapasztalatait, akik nem felelnek meg ennek a kitételnek meg majd jól nem veszi figyelembe.
Te meg vedd be a nyugtatód,vagy idd meg a citromfű teád és lazulj el. Remélem, azért ki tudod heverni, hogy válaszolni mertem egy kérdésre személyes tapasztalataim alapján, Facebook nélkül.
#31: drogfutárt, unokázós társat sem keresnek nyilvános hirdetésben ezek bizalmi állások.
A közösségi médián keresztül érhető el a legtöbb ember, szerinted melyik oldal propagandagépezete engedheti meg, hogy ne szálljon be?
Na igen, én is inkább titkolom hogy kaptam oltást meg kerülöm a témát, annyiszor lettem már lebirkázva. :(
Mégis sokak szerint én vagyok az agresszív.....
#36: én meg azt nem hangoztatom, hogy nem kaptam oltást.
Ha valaki kifejezetten rákérdez, elmondom, hogy én már voltam covidos.
Csípőből a következő kérdés menetrendszerűen, hogy jó de mikor fogom beoltatni magam?
Mintha abszolút nem értenék mire való az oltás.
Páromnak nincs oltása, eddig alig 1-2 ember kérdezett csak rá, hogy van-e valami különösebb oka (pl. betegség) vagy csak szimplán nem kéri, aztán annyiban hagyták. Engem birkáznak. :(
Én meg pont azt tapasztalom h az oltottak hozzák fel a témát azzal h rákérdeznek h bevagyok e oltva.
És igenis lehet birkázni egy olyan országban ahol tavaly az első hetekben mázsaszám hordták haza az idióták a boltok készleteit ezzel valóban előidézve hiányt.
Mellesleg az oltottakat lebirkázzák ,esetleg felhánytorgatják nekik az esetleges mellékhatásokat,ellenben az oltottak szellemi fogyatékos tanulatlan bunkónak állítják be az oltásszkeptikusokat és oltásellenesektől ilyen brutális,embertelen dolgokat nemigen hallani mint ami ezen az oldalon is sokszor megjelent ,mint például h ha egy oltásellenes elkapja a kovidot akkor ne lássák el és élőben közvetítsék a tv ben ahogy ellátatlanul meghal...
Tegnap futottam bele, hogy az oltottak az Antikrisztus szolgái és robottestben fognak élni a 2. dózis után, minden emberségüket elveszítve, hiszen a Sátánt választották. :DDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!