Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 5 hónapja tartó mellkasi...

5 hónapja tartó mellkasi fájdalom , mi lehet ez ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

5 hónapja hogy mellkasi panaszaim vannak , És már egy csomó helyen voltam .

Kardiológus : csinált EKG és szív ultrahangot de negativ .

Tüdőgyógyász : csináltak Mellkasröntgent és az is negativ .

Voltam vérvételen az is negativ .

Voltam gerinc MR , koponya ct de ez is negativ .

Ilyen szúró néha égő érzés szokott lenni bal oldalt a mellkasomon a szívem tájékán kb pár percig szokott tartani . Múltkor volt az hogy legalább 3 órán keresztül .hányinger , karok lábak zsibbadása/bizsergés , fej fájás olykor . Meg sűrűn gyorsan hevesen ver a szívem de a kardiológus nem tudta meg mondani hogy miért …

lapockám környékén , vállam , bordaim is szoktak fájni de ezek csak pár másodperc az egész .

21 éves leszek áprilisban és már nem tudom hogy mi a csuda bajom van , és már kezd mentálisan és fizikálisan is ki készíteni .

Van valakinek valami ötlete hogy ez mi lehet ?

#szív #mellkasi fájdalom #Égő szúró mellkasi fájdalom #Bal oldali mellkasi panasz #Angina , neurologia , pánik betegség .
tegnap 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Belgyógyászati menj gasztroenteorológiára lehet refluxod van
tegnap 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
pánikroham
tegnap 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Pánik, az égés meg savasság..
tegnap 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Reflux pl
tegnap 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet reflux. Nekem az okozott hasonló tüneteket, és szintén mindenféle orvost megjártam, mire kiderült.
tegnap 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Vér és teljes allergiavizsgálat , D dimer szint mérés , a fém egyéb káros anyag többlete és a hasznos nyomelem hiányát is mutatja . Pl kálium többlet akkor a sók tartósított dolgok levesporok húsáruk kihagyása több nyers enzimdús étel kell .
tegnap 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen sűrűn jársz el oltásokra milyen patikai pirulákon élsz ? Ugyanis fiatalok nem tablettáznak főleg nem járnak el injekciókra csak 2020tól ...
tegnap 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Kontraszt anyagos szív CT kell, hogy nincs-e rög vagy szükület.
tegnap 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!