Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 hónapja hogy szúr bal...

2 hónapja hogy szúr bal oldalt a mellkasom mi lehet ez ?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! 20 éves vagyok 2 hónapja szúr bal oldalt a mellkasom ritkán jobb oldalon is , voltam kardiológusnál csinált EKG-t és szív ultra hangot és negativ ,.annyit mondott hogy gyorsan /hevesen ver a szívem .

Voltam vérvételen is ott se volt semmi baj negativ volt minden .

Refluxos vagyok de amit szedek gyógyszert azt meg emeltük a dózist és semmi változás nem volt . Úgy hogy azt is ki zártuk .

Jan 3. Megyek a tüdőgyógyászhoz ,

Amikor szúr bal oldalt akkor kb pár percig szokott , illetve ki sugárzik néha a derekamba is . Meg fej fájás ,hányinger is szokott lenni , meg rintkan mintha bizseregne/ zsibbad kezem lábam . nyugodt állapotba is elő jön ez az érzés , akkor is elő jön ha ideges vagyok , vagy ha sétálok vagy akár ülök, fekszek . Csak már annyira zavar hogy csak ezen rágódom és halál félelmem van .

Van valakinek ötlete hogy ez mi lehet ? :/ a választ előre is köszönöm mindenkinek .

#egészség #mellkasi fájdalom #Szúró mellkasi fájdalom
ma 13:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!