Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet,hogy késik már...

Mitől lehet,hogy késik már lassan 5-dik napja?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok.Nem tervezünk babat.4 napja késik.Teszteltem is ami negatív volt tegnap.Nem értem,hogy most nem fáj a mellem pedig menszi előtt már 1 héttel fáj.Most semmi és még késik is.

febr. 2. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg oka lehet, pl. hormonzavar. Az is lehet, hogy stressz vagy betegség miatt csúszott az ovud, vagy elmaradt a peteérésed.

Nekem kétszer volt 40 mm cisztám, mindkétszer bekavart a ciklusomba, egyszer egy hónap ki is maradt.

(Én pont veled egyidős vagyok, januárban voltam rákszűrésen, és nagy meglepetésemre nyomát sem látta a doki a petérésnek. Viszont 2 éves a fiam, még esténként akkor szoptattam, így reménykedek, hogy csak az kavart be. Holnap kellene megjönnie, egyelőre semmi nyoma, kíváncsian várom, hogy mi lesz... Azóta pont sikerült leválasztani a fiam, ha továbbra is lesz arra utaló jel, hogy nincs peteérésem, akkor pár hónap múlva nézetek egy labort hormonokkal...)

febr. 2. 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Én nyáron voltam rákszűrésen.De nkm uh nem csináltak meg semmit.Rendszeres volt a meszim.Elhúzodott 2 hétig barnázással.Nkm psjzsmirigy alulműködésem is van.1 éve lb este van,hogy leizzad a melkasom.Lht már lassan elmúlik a menszim.De félek valami baj van.Középidő körül egyszer volt egy pici rózsaszínes barnás valami a wc papíron.Most lent felvan puffadva a hasam és van,hogy szurkál a petefészkembe.De engem most az idegesít hogy a mellem nem fáj.Mindíg akkor tudtam,hogy megjön.Hát remélem nincs semmi olyan.Nekem is van 2 lányom.Egyik 17 másik 9.Gyermeket nem tervezünk.Cisztádnak volt tünete?
febr. 3. 08:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Sztem neked a szoptatás igen csak bekavar.Van akinek meg se jön addig.Nekem megjött akkor is.Kisebbikkel egyből.Nagyobbikkal szülés után 4 hónappal.
febr. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!