Autót lehet úgy vezetni, ha valaki Frontint szed? Vagy leszedálja az illetőt? Altató hatása is van?

Azt neked kell tudnod megitelni hogy kepes vagy-e rendesen vezetni. A hatas nyilvan a dozistol fugg.
En szedtem egy ideig panikbetegseg miatt, amig a "rendes" gyogyszer el nem kezdett hatni (2-3 het). Mostanaban mar semmilyen gyogyszert nem szedek ra, de ha erzem, hogy szukseges, akkor veszek be, akar vezetes elott is. Az eletem igy pont olyan (ebbol a szempontbol) mint egy egeszseges embere. Pont azert szedik a betegek ugye. Hogy enyhitse az amugy fenallo tuneteiketa, amitol kulonboznenek az egeszseges emberektol.
Altato hatasa nagyobb dozisban van csak.

6
"Én pl. 90 kilós férfi vagyok, ha beveszek 0,5mg-t attól még simán tudnék vezetni. A párom 55 kiló, őt például már kiütné és nem tudna vezetni."
Nem igazán a kilótól függ... Én 60 kilós nő vagyok és amikor először voltam pszichiáternél, 4,5 mg xanaxot állított be (3x1,5 mg), évekig szedtem és tényleg meg sem kottyant. Aztán persze próbálták elhagyatni, most sokkal kevesebbet, de szedek. Az egyik kerületi pszichiáter soha nem mondta, hogy ne vezethetnék, a másik kerületi pszichiáter megmondta, hogy (a már jóval kevesebb xanax-szal) nem vezethetek.

8.
Ő valószínűleg sokkal okosabb, mint a párja, és bizonyára ezért nagyobb agya van. Mert ugye azt nehezen tudná megmagyarázni, hogy egy, az egyébként kizárólag az agyra ható gyógyszernek mi köze van ahhoz, hogy ki hány kiló.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ma találkoztam vele, nem látszott rajta semmi, nem volt kába.
Remélem, hogy nem kell szednie a továbbiakban.
Nem mindenki olvasta el valószínűleg, hogy miket írtam. Nem én szedem a Frontint.
Köszi a segítséget! A válaszaitokból összeáll a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!