Mi van ha nem akarok teljes kudarc lenni de mégis az vagyok? Hova bújjak a világ elől? Ha "jól" töltöm ki az IQ tesztet akkor megoldható hogy életem hátralevő részére elkülönítsenek a társadalomtól és leszedáljanak? 😄😐😭💊🔫
Nem.
A társadalom ugyanis munkát vár el tőled.
Csak akkor vonnak ki a forgalomból, ha veszélyes lennél. De esetleg elvonulhatsz, és meghalhatsz valahol egyedül, a németeknél volt ilyen.
Aminek gondja van veled első sorban az te magad vagy.
Magad elől meg nem menekülhetsz.
Nem lehet olyan vészes az életed, ha még tusz írni, netezni.
Gondolom a te anyád nem szúrt beléd kést gyermekként, amíg aludtál.
A szerettedet nem láttad lógni kötélen, akinek a testét te emelted le a kötél hurkából.
Nem hiszem, hogy bukott el több éves munkád, időd egy projekted keretében milliós veszteséggel...
Stb
Ám ezen ismerőseim mégis élnek és szép karriert futottak be.
Kapd össze magad s próbálj ki több mindent.
Kapásból 25 tevékenységet/szakot tudok sorolni, miket próbáltam ki, mire megtaláltam az utamat.
Nem sikerült?
Próba újra.
Nem passzol hozzád?
Keress mást.
A "nem sikerült" azt jelenti, hogy próbálkozol, olykor pedig abból is lehet tanulni.
Senki se tud mindent elsőre.
Még a tehetséges embereknek is folyamatos önfejlesztés, gyakorlás és rengeteg idő kell.
Pl hiába van 10 ésesen felnőtteket alázó arányos rajztudása a gyereknek, ha nem gyakorol ott megreked s pl huszonévesen már nevetséges az a szint, amit produkál, csakmert nem gyakorolt, fejlődött.
Elvegetálni az életet pazarlás.
Lehetsz csöves, ha a diliházba nem akarsz menni, de ott se lehetsz ingyen, főleg, ha nagykorú vagy és senki nem fizeti a tb-t helyetted.
Esetleg sugarmamit, papit keresel, ha nem akarsz csöves lenni.
Vagy passz.
De jobban járnál, ha összekaparnád magadat.
Ha nem akarsz kudarc lenni, tegyél érte!
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!