Hogy fogadjam el a magasságom fiúként?
Figyelt kérdés
Mindig is magas szerettem volna lenni, de nem lettem az.
Tini koromban lehet hogyha normális életmódot élek akkor magasabb lennék pár centivel, és így hogy rajtam is múlt még rosszabb. De lehet hogy nem, nem tudom.
Tini vagyok még most is, de már a vége fele és értelem szerűen nem növök már.
2021. ápr. 1. 13:35
21/24 anonim válasza:
#20-as Mi a problémád a magasságoddal, egyáltalán hány cm vagy? Miben akadályoz, ami számodra problémát jelent? (nem véletlenül kérdeztek a csajozásra, mert ha ebben nem akadályoz, akkor semmiben)
22/24 anonim válasza:
Az ilyen pasikkal csak egy probléma van, és az nem a magasságuk. Valahogy fogadd el a magasságod, mások is elfogadják, de az hogy te nem, az mindenben gátol.
23/24 anonim válasza:
úgy tűnik hétpecsétes titok a magassága
24/24 anonim válasza:
Gondolom kb. 170, aztán itt hisztériázik, hogy milyen rossz neki 😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!