Hogy fogadjam el a magasságom fiúként?
Mindig is magas szerettem volna lenni, de nem lettem az.
Tini koromban lehet hogyha normális életmódot élek akkor magasabb lennék pár centivel, és így hogy rajtam is múlt még rosszabb. De lehet hogy nem, nem tudom.
Tini vagyok még most is, de már a vége fele és értelem szerűen nem növök már.
hány centi vagy? és hány éves?
lehet hogy csak látod magad alacsonyak
sok fiú megnő 190+ centire, de őszintén, miért jobb?
8
Valószínűleg azért tetováltatta magát agyon, illetve gyúrta ki magát, mert nem volt önbizalma. :)
Ha a csajozás miatt aggódsz akkor megnyugtatlak, hogy nagyon sok alacsony lány van, 160 cm alatt, hozzájuk biztos elég magas leszel, bár nem tudom mi számít fiúknál "alacsonynak"
általában a lányok kritériuma hogy magas legyen a csávó, bár szerintem ez hülyeség, nem tudom értelme ha 30-40 cm-vel fölé kerekedik.
A fiúknál pedig én eddig nem láttam hogy lenéznék az alacsonyabb, szóval ők biztos nem fognak kinézni
egyébként ha életben/mindennapjaidban nem okoz különösebb akadályt akkor én is azt javaslom, hogy engedd el a dolgot, sajnos ezen változtatni nem fogsz tudni :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!