Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el a magasságom...

Hogy fogadjam el a magasságom fiúként?

Figyelt kérdés

Mindig is magas szerettem volna lenni, de nem lettem az.

Tini koromban lehet hogyha normális életmódot élek akkor magasabb lennék pár centivel, és így hogy rajtam is múlt még rosszabb. De lehet hogy nem, nem tudom.

Tini vagyok még most is, de már a vége fele és értelem szerűen nem növök már.

2021. ápr. 1. 13:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

9, nem tudom, mert én már úgy ismertem meg, hogy ilyen, de szerintem tetkó és gyúrás nélkül is szerették volna a csajok, mert nem csúnya az arca, és mondom jó fej.

De van az ismerettségi körömben ellenpélda is, 130 kilós, 180 centi magas hájas srác, annak is mindig volt barátnője, és valahogy mindig jó csajok... azt inkább nem értettem sosem :)

2021. ápr. 1. 13:55
 12/24 anonim ***** válasza:
A többi embernek nem ez a probléma, hanem az, hogy nem fogadja el magát. Nézhet ki bárhogy, ha nem elégedett magával.
2021. ápr. 1. 13:57
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
mi ez a felszínesség? azért mert túlsúlyos már abszurd hogy barátnője van?
2021. ápr. 1. 13:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

13, lehet saját véleményem ugye? :)

Igen, sosem értettem, hogy hogy van gusztusa valakinek egy 130 kilós zsírbüféhez :D

2021. ápr. 1. 13:58
 15/24 anonim ***** válasza:
68%

13

A 130 kiló nem túlsúly, hanem elhízás. Van különbség.

2021. ápr. 1. 13:59
 16/24 anonim ***** válasza:
49%

lehet saját véleményed, persze

csak attól hogy kövér még lehet olyan jó személyisége amitől a nőket megnyeri, és most nem a kövéreket akarom védeni, csak nem értem hogy a külseje miatt miért valakit ennyire megbélyegezni vagy sajnálni tőle a "jót" úgymond

2021. ápr. 1. 14:00
 17/24 anonim ***** válasza:

15# akinek ez nem jön be, annak tökmindegy hogy minek nevezzük, elhízásnak e vagy túlsúlynak, így is úgy is egy zsírdisznó, és így se, úgy se kell.

Úgyhogy ne ámítsd magadat azzal hogy ez csak elhízás.

Inkább az alacsony vékony pasit választanám, ez egy percig sem lenne kérdés.

De ettől még biztos akad elvétve jelentkezője a zsírosnak is, akinek ez bejöhet.

2021. ápr. 1. 14:15
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Abból hozd ki a legtöbbet, ami van. Gondolom 170 cm fölött vagy; bőven átlagos, nem 160cm alatt, hogy lenne mire panaszkodj..
2021. ápr. 1. 14:26
 19/24 anonim ***** válasza:

Párom 165 cm magas (én 169 cm), de 17-18 éves kora óta 1-2 év szakítás utáni szrságot kivéve mindig volt hosszú távú kapcsolata :)

Annyira nem a magasságon múlik, hanem az önbizalmadon. Lehet rinyálni meg hisztizni, vagy el is fogadhatod magad úgy, ahogy vagy.

2021. ápr. 1. 15:10
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy nem tudok csajozni a magasságom miatt://
2021. ápr. 1. 15:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!