Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas vérnyomásommal kell...

Magas vérnyomásommal kell foglalkoznom, ha nem érzek semmi tünetet?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. 174 cm és 136 kg. Iskolában mérték és aggódtak, hogy nagyon magas, de nekem ilyen a vérmérsékletem, én így érzem jól magam. Naplót kellett vezetnem és ezeket mértem:

Hétfő

reggel: 176/100 68

este: 187/96 87

Kedd

reggel: 165/89 92

este: 173/104 84

Szerda

reggel:159/93 79

este: 180/102 105

Csütörtök

reggel: 168/99 88

este: 190/95 102

Péntek

reggel: 166/88 95

este: 178/111 96

Bogyót akarnak rá írni, hogy levigye. Meg csesztetnek, hogy fogynom kéne, de egyetlen örömöm az evés az életben, minden más egy nagy kalap sz*r. Én nem tudok kevesebbet enni vagy egészségesen. A reggelim 5 ezer forintért péksütemények. Ebéd vagy egy 60 cm pizza vagy Meki. De Meki után még éhes szoktam lenni, ezért desszertet is vennem kell. Farkaséhes vagyok, tehetek róla? Este is még kb 5-6 szelet melegszendvicset megeszek és még nassolok is annyira éhes vagyok. Megeszek egy nagy ebédet, amitől más kifekszik, én meg Olvastam, hogy igazán 200-tól van olyan gond, hogy mentőt kell hívni, akkor ez még nem gáz nem?

febr. 4. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kamu kérdés. A veresegyházi gimi esti osztályának humorzsákjai úgy döntöttek, hogy most nevetnek egy jót.
febr. 4. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát őő, te melyik szaklapot olvasgatod?
febr. 4. 15:13
 3/5 anonim válasza:
magassag kenyelmesen kozmetikazva
febr. 4. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó unalmas az életed, hogy ennyi időd van kamu kérdések gyártására...
febr. 4. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Végülis, a szívroham segít a természetes szelekcióban
febr. 4. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!