Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valóban nem szabad abbahagyni...

Valóban nem szabad abbahagyni a vérnyomáscsökkentő szedését,ha már valaki elkezdte?

Figyelt kérdés

ma 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ezt most hallottam először, nekem a háziorvos azt mondta, hogy ha fogyok és jobbak lesznek az értékeim akkor elhagyhatom majd teljesen. Anyám pl már nem is szedi (neki is orvos mondta, hogy jók az értékek nélküle is szóval nem kell többet)
ma 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:
A többségüket nem szabad. Hiszen ha abbahagyod felmegy a vérnyomás még magasabbra mint ahonnan indultál.
ma 07:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy nem szabad abbahagyni hogy gondolsz egyet és nem veszed be. De ha sikerül kezelni a magas vérnyomás okát, pl. lefogysz, akkor természetesen el lehet hagyni. Csak ez nagyon kevés embernek sikerül.
ma 07:33
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, szóval a kérdésben nincsenek részletek. Ha valaki szedi, akkor szedheti élete végéig, de akár rendeződhet is, akkor el lehet hagyni. De akinek szervi baja nincs, csak magas a vérnyomása, annak szednie kell. Képzeld azt el, hogy nekem pl. volt 170 is, gyógyszerrep max 130 általában, ha abbahagyom, vagy elfelejtem bevenni, akkor megugrik 40-el,azt azért megérzi az ember.....
ma 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!