Hogyan fogadnak most a háziorvosok beteget?
Figyelt kérdés
Holnap telefonálok, csak kíváncsi vagyok, mire számítsak. Rendelnek most vagy csak telefonon lehet velük beszélni?2021. márc. 2. 20:15
11/36 anonim válasza:
Az orvosnak semmi problémája nem volt! Egy ismerősöm 12 napon keresztül nem tudta utolérni. Korábban amikor 3 napig én sem értem utol a polgármesteri hivatalt hívtam fel hogy kerítsék már elő az orvost! Az ismerősöm 12 napig nem jutott oda a gyerekével. Hát nekem senki ne magyarázza meg hogy neki 12 nap alatt nem volt ideje! Mondtam az ismerősömnek is hogy menjen oda és balhézzon mert szándékosan kiprovokálja az orvos magának! Mire fel fizetsz tbt ha egy telefont nem képes felvenni. És még ő van felháborodva? Hát azért álljon meg a menet. A következő alkalommal nemhogy rárúgom az ajtót, hanem hatósági feljelentést teszek ellene.
12/36 anonim válasza:
Szabad orvosválasztás van, ha nem tetszik át lehet menni máshoz. Probléma megoldva. Jaaa csak hőbörögni egyszerűbb, mondjuk egy ilyen agresszív embertől nem várhatunk többet.
13/36 anonim válasza:
2 éve még röhögtünk, mikor az ezo.TV-n távgyógyítás volt. Pedig ott legalább még kép is volt, nem csak hang...
14/36 anonim válasza:
Amin korábban röhögtél sajnos az ma valósággá vált és közröhelyes módon még jót is lehet vele keresni.
15/36 anonim válasza:
Nyugodtan el lehet végezni az egyetemet, majd lehet szakvizsgázni, és lehet a háziorvosok után csinálni.
16/36 anonim válasza:
15-ös
Mit? Nem felvenni a telefont 2 hétig? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
17/36 anonim válasza:
Itt sírtok, hogy a háziorvosok a semmire kapnak pénzt. Akkor csináljátok utánuk! Háziorvos vagyok, az átlag kolléga most kb. a seggén veszi a levegőt annyi dolga van az oltások miatt.
18/36 anonim válasza:
Igen amíg te otthon pihengetsz a családoddal én az ügyeletben ülök, ebben a hónapban speciel 9 db van, és éppen nincs beteg.
19/36 anonim válasza:
Sem az orvosok, sem az őket irányítók - tisztelet a kivételnek - nem tudtak soha semmit rendesen megszervezni korábban sem.
Nem volt egy kockás füzetük, hogy már korábban is legyen előjegyzés MINDENHOL (hogy ne kelljen 2 órát ülnünk a váróban), nem volt távoli receptfelírás, volt viszont terhességvizsgálat mind a 20 kismamának egyszerre fél 2-es időponttal, meg reggeli vizit vagy értekezlet a rendelési időben a rendelés helyett. Ezek egyike sem létszám vagy pénz kérdése lett volna idáig sem!
És most meg ugye itt van a hívja fel az orvosát, mielőtt bemenne a rendelőbe, csak éppen nem veszi fel senki a telefont.
20/36 anonim válasza:
Na 19es akkor mire ez a nagy korlátozás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!