Hogyan fogadnak most a háziorvosok beteget?
Figyelt kérdés
Holnap telefonálok, csak kíváncsi vagyok, mire számítsak. Rendelnek most vagy csak telefonon lehet velük beszélni?2021. márc. 2. 20:15
1/36 anonim válasza:
Nálunk (Bp, 10.kerület), csak telefon vagy email. Recept, beutaló, távkonzultáció, táppénz elsősorban emailben, mert szinte mindig foglalt a telefon, a mobilt meg nem veszi fel.
2/36 anonim válasza:
Táv gyógyítás van recept meg a jó istennél a felhőben. Én 180 alkalommal hívtam a sajátomat mire utolértem. A gyerekorvos kikapcsolta a telefonját rá is rúgtam az ajtót pénteken, mert elegem van a kamu kovidból meg abból hogy mindent erre fognak! Most már kicsit túl mentek a célon és még a gyerekorvos volt felháborodva a viselkedésem miatt
3/36 A kérdező kommentje:
Uh durva! Köszi!
Nekem nagyon fontos lenne személyesen találkoznom vele :(
2021. márc. 2. 20:25
4/36 anonim válasza:
2
Siman kitiltatnalak a korhazbol egy ilyen utan.
5/36 anonim válasza:
2es vagyok. Háziorvosról van szó! Több mint egy éve megy ez a felesleges hiszti! Mindent nem lehet erre ráfogni. Csak könnyebb egy orvosnak ráfogni a covidra mindent. Arra lennék kíváncsi miből futotta covid alatt új kocsira! Hát biztos nem a munkából!
6/36 anonim válasza:
Háziorvos vagyok vidéken, a rendelők többsége teljesen normálisan működik azzal a kivétellel, hogy időpontot kell kérni, nem lehet csak úgy beesni. A ketteshez hasonló bunkókkal meg közölni kell, hogy kereshet másik háziorvost.
Egyébként új kocsi, én fiatal vagyok, kilencet ügyelek egy hónapban az alap munkám mellett, pl. ebből jött össze új kocsi, csak az ilyen proli bunkó ezt nem fogja fel.
7/36 A kérdező kommentje:
6-os! Megkérdezhetem, hogy ha téged felhívna valaki és azt mondaná, hogy nem orvosi dologgal kapcsolatban, hanem magánüggyel kapcsolatban szeretne veled beszélni, akkor fogadnád személyesen?
2021. márc. 2. 21:01
8/36 anonim válasza:
Nálunk majdnem ugyanúgy megy, mint korábban, csak oda kell telefonálni. Eddig mindig felvették. Engem taknyosság-hőemelkedés kombóval is fogadott volna, de inkább nem mentem be. Nyilván maszk, kézfertőtlenítő alap a rendelőben.
9/36 anonim válasza:
Kedves 6os! Szerintem a bunkó nem én vagyok! Mit képzel magáról, hogy rendelési időben kikapcsolja a telefonját teljesen üres rendelőben? Fogadni nem akar de a jó pénzt felveszi igaz? Szerintem az ilyen magad fajták köszönjék meg, hogy még nem lettek feljelentve, vagy épp jól elverve, csak azért mert covid
10/36 anonim válasza:
9
És mi van, ha valami problémája volt, intézett valamit? Vagy ettől is megfosztanád az orvosokat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!