Hogyan fogadnak most a háziorvosok beteget?
Figyelt kérdés
Holnap telefonálok, csak kíváncsi vagyok, mire számítsak. Rendelnek most vagy csak telefonon lehet velük beszélni?2021. márc. 2. 20:15
31/36 anonim válasza:
És miért nem mered kinyitni a szádat? Nézd meg hány egészségügyi dolgozó vesztette el a munkáját egy méltatlan szerződés miatt. Számodra nem megalázó a jelenlegi helyzet??
32/36 anonim válasza:
Hát igen, néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Telefonbeszélgetést felvenni, emailt lementeni. Utána ÁNTSZ-nek elmagyarázni mi merre, had ássa még mélyebbre magát. Na de írtam is, hogy az irányítók a főhülyék és ez így is van.
33/36 anonim válasza:
Nem elvesztették hanem felmondtak. Én jelenleg olyan helyzetben vagyok, hogy nem feltétlenül éri meg kinyitni a számat, jelenleg lényegesen jobb helyzetben vagyok, mint az átlag kolléga, de ez nem tartozik rád.
Az átlag kolléga pedig 60+ éves, nincs kedve harcolni.
34/36 anonim válasza:
Minden esetben igaz a mondás, hogy a hal is a fejétől bűzlik. Tényleg ha már akkora házi orvos vagy mi a véleményed kásler kolléga véleményéről? Hogy a tíz parancsolattal a halálesetek 70-80%a elkerülhető. Mesélj már nekem róla
35/36 anonim válasza:
Egyébként ti most annak a levét isszátok, hogy Magyarországon a háziorvosok évtizedeken át sz.rba sem voltak nézve. Gyakorlatilag nincs elég háziorvos. Én Magyarország egyik elég jó helyén élek, de gyakorlatilag itt is alig lehet embert találni háziorvosi szakvizsgával betölthető munkára. Sok kolléga nem egy, hanem kettő körzetet visz. Sok körzet túl nagy. Sokban nincs is orvos.
36/36 anonim válasza:
Szerinted mi a véleményem róla? :-D
A kolléga nyilatkozata szánalmas volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!