Hogy lesznek kezelve, akiknek nem lehet vakcinát beadatni? (oltási könyv, kirekesztés?)
Figyelt kérdés
Ugye vannak betegségek, amik miatt nem lehet beadatni a vakcinát elvileg. Bizonyos kor alatt és fölött szintén nem javasolt (vagy nem is adnak?).
Kérdésem lényege, hogy sok helyen sokmindent lehet olvasni, de lehetetlen kétfelé osztani a társadalmat, hogy akik beadatták és van oltási könyvük meg akik nem, mert pl van aki betegség miatt nem adathatja be (ha jól tudom). Velük mi lesz?
(Hozzáteszem, én tartok az oltástól, de elgondolkodtatott, hogy ha akármi miatt nem adathatja be valaki, akkor hogy kezelik majd őket vajon?..)
2020. dec. 29. 19:10
11/11 anonim válasza:
Szerintem várjuk meg, hogy mit mondanak a politikusok, találgatni nincs értelme. Egyébként én eléggé tartok attól, hogy nem lehet majd nekem beadni az oltást, és ez örökké negatívan érinti majd az életemet. Ugyanis van egy betegségem, aminek ugyan köze sincs a COVIDhoz, de tartok tőle, hogy a vakcinának szörnyű mellékhatásai lennének az én esetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!