Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is úgy látja, hogy egyre...

Más is úgy látja, hogy egyre kevésbé érdekli az embereket az otthon maradás?

Figyelt kérdés

Én vállalom, hogy nem bezártan élem az életemet, és maximálisan kihasználom a rendelet adta lehetőségeket, mert meghülyülnék a 40 nm-es lakásban.

Azonban azt látom, hogy egyre több ember van az utcán, és egyre kevesebb emberen van maszk. Múlt hét végén még minden másodikon volt, most minden 10-15. emberen.

Mi történt, belefáradtak az emberek a bezártságba?

2020. ápr. 1. 18:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

11-es: Én speciel nem nyaraltam olaszban, nem siklóernyőztem spanyolban, nem síeltem a sógoroknál. (Inkább autóra gyűjtök, de ez más tészta, főleg ebben a mai helyzetben...) Dehát szó ami szó: a nyugdíjas legalább még ha otthon csücsül, akkor kap lóvét havonta magától... én meg, aki itthon penészedek ebbe a jó tavaszi időben a járvány miatt, én, fiatalabb valóban szívok...

Amúgy a maszk bizony kéne, tót szomszédainknál a példa...

2020. ápr. 2. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!