Mit tennél a helyemben? Egyedül buli, vagy otthon maradás?
A helyzet az, hogy Bp-en lett volna egy csomó lehetőségem elmenni erre-arra, viszont a barátommal mi Hollandiában élünk és ő nagyon vissza akart jönni ide egy nagy buli alkalmából, ahova eredetileg rajtunk kívül még jöttek volna 5-6-an magyarok. Na belőlük nem lett semmi, már buli előtt hetekkel írták hogy nem jönnek, mert nincs most 60-70€-juk egy bulira, ez eddig oké. Viszont ma a barátom lebetegedett, elkapott valami hányós-fosós vírust, félő volt hogy kiszárad ezért ő otthon maradt Magyarországon, én meg visszajöttem Hollandiába ugyanis nem akartam 30 ezerért venni egy új repjegyet, úgyhogy az nem is volt kérdés hogy visszajövök. A helyzet most úgy áll, hogy egyedül maradtam de a bulijegyem már megvan, sőt a közlerkedés is megoldva úgyhogy alsó hangon elköltöttem rá 50€-t, esetleg a bulijegyet el tudnám még adni, de az oda-vissza névreszóló vonatjegyet nem ami kb annyiba került mint a bulijegy (1óra 45p a spot). Úgyhogy igazából 3 lehetőség van: 1, elmegyek a buliba egyedül (igazából nagyon nem szeretném kihagyni úgyhogy talán erre hajlok a legjobban), 2, itthon maradok, 3, elmegyek házi buliba azokhoz az emberekhez akik nem jönnek a szórakozóhelyes buliba, viszont ők pont Hollandia másik felében laknak úgyhogy akkor oda is meg kéne venni a vonatjegyet (ami itt jó drága) meg bukok minden mást is, ami igazából a legkevesebb a történetben. Szimplán nincs nagy kedvem 15 fős házi buliban ücsörögni, úgyhogy szerintem ennek van alegkisebb esélye.
Kicsit hosszú lett, de remélem érthető. Ti mit tennétek a helyemben? Ja, és lány vagyok tehát ez miatt vagyok elbizonytalanodva, ha fiú lennék kérdés nélkül mennék egyedül bulizni.
Ha mindenki úgy ítéli meg hogy biztonságos az el és vissza jövet, akkor menjél el.
Én sosem voltam de nem is akarok menni, berúgni, bulizni meg bármikor tudok, meg most a fejem is kezd fájni, maradok itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!