Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kezdjek el "mozogni"?

Kezdjek el "mozogni"?

Figyelt kérdés
10-12 órákat dolgozom, közepes fizikai ( álló munka,+ emelgetés) munka.Elég nehézkes lassú mozgásom van.állandóan fáradt vagyok,ha hazamegyek, csak ledöglök (bocs) .Tényleg a mozgás felfrissít? kikapcsol? erőt ad?kezdjek el 52 évesen sportolni? soha nem voltam egy sportos beállítottságú. a torna órát is utáltam.milyen sportot kezdhetnék már el? biciglizni nem lehet, mert zsúfolt városban lakok.konditeremben kiröhögnének. úszni nem tudok,már nem fog az úszómester megtanítani.labdajátékok soha nem érdekeltek.

2019. dec. 27. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg úszni!
2019. dec. 27. 21:15
 2/6 gublug ***** válasza:

Nezesd at dietetikussal h helyesen etkezel e. Es h javasoljon energiadusabb eteleket.

De magad is kiguglizhatod ezeket.

En cingar ficko vagyok de ha kondiba jarnek total nem erdekelne h nevetnek e vagy nem.

Magadert csinalod, a magad egeszsegeert. Mit tudjak ok h neked mi bajod?

Az uszas jo otlet. Ot senkit se zavarsz es nem neznek bolondnak ha csak mellben uszol egesz nap akkor se.

De a 10-12 oras munka alapbol nehez hosszu tavon. Nem irigyellek.

Esetleg Domjan Laszlo fele Agykontrollrol olvassal ha erdekel az elmed kiaknazasa.

2019. dec. 27. 21:16
 3/6 A kérdező kommentje:
#1. 96 kilómmal? saját súlyom nem bírom el!
2019. dec. 27. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A testtömegednek mi köze az úszáshoz???
2019. dec. 27. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
#2. csökkentett szénhidrát tartalmú ételeket kell ennem mert épp hogy nem vagyok cukros. már kezelésbe vettek, de önhatalmúlag abba hagytam a cukorra adott gyógyszer szedését.
2019. dec. 27. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Sehol nem röhögnek ki, ez olcsó kifogás! Ha állsz, emelsz, akkor inkább lazítani kellene, séta, gyógymasszázs.
2019. dec. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!