Kezdjek el "mozogni"?
Figyelt kérdés
10-12 órákat dolgozom, közepes fizikai ( álló munka,+ emelgetés) munka.Elég nehézkes lassú mozgásom van.állandóan fáradt vagyok,ha hazamegyek, csak ledöglök (bocs) .Tényleg a mozgás felfrissít? kikapcsol? erőt ad?kezdjek el 52 évesen sportolni? soha nem voltam egy sportos beállítottságú. a torna órát is utáltam.milyen sportot kezdhetnék már el? biciglizni nem lehet, mert zsúfolt városban lakok.konditeremben kiröhögnének. úszni nem tudok,már nem fog az úszómester megtanítani.labdajátékok soha nem érdekeltek.2019. dec. 27. 21:11
2/6 gublug válasza:
Nezesd at dietetikussal h helyesen etkezel e. Es h javasoljon energiadusabb eteleket.
De magad is kiguglizhatod ezeket.
En cingar ficko vagyok de ha kondiba jarnek total nem erdekelne h nevetnek e vagy nem.
Magadert csinalod, a magad egeszsegeert. Mit tudjak ok h neked mi bajod?
Az uszas jo otlet. Ot senkit se zavarsz es nem neznek bolondnak ha csak mellben uszol egesz nap akkor se.
De a 10-12 oras munka alapbol nehez hosszu tavon. Nem irigyellek.
Esetleg Domjan Laszlo fele Agykontrollrol olvassal ha erdekel az elmed kiaknazasa.
3/6 A kérdező kommentje:
#1. 96 kilómmal? saját súlyom nem bírom el!
2019. dec. 27. 21:16
4/6 anonim válasza:
A testtömegednek mi köze az úszáshoz???
5/6 A kérdező kommentje:
#2. csökkentett szénhidrát tartalmú ételeket kell ennem mert épp hogy nem vagyok cukros. már kezelésbe vettek, de önhatalmúlag abba hagytam a cukorra adott gyógyszer szedését.
2019. dec. 27. 21:20
6/6 anonim válasza:
Sehol nem röhögnek ki, ez olcsó kifogás! Ha állsz, emelsz, akkor inkább lazítani kellene, séta, gyógymasszázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!