Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Biztos, hogy tükrözni fognak?...

Biztos, hogy tükrözni fognak? Nagyon szörnyű?

Figyelt kérdés
Kb.másfél hónapja kisebb-nagyobb kihagyásokkal fáj a gyomrom,a gyomorszájnál.El szeretnék menni gasztroenterológiára,de félek,hogy megtükrözik a gyomromat.Csak így vizsgálnak,vagy van egyéb módszer is?Magán vagy SZTK-s rendelést válasszak?
2010. febr. 16. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nekem rögtön megmondták utána és már kaptam is a gyógyszereket.
2010. febr. 18. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! igen megmodják, de ha szövetmintát is vesznek helicobacterre, akkor az csak egy nap mulva kész, de telefonon megmondják, hogy pozitív vagy negatív.

ha sikerült ilyen bacit összeszedned, akkor nagyon sokba fog kerülni a gyógyszer. ha nem akkor, akkor valszeg valami savlekötőt írnak az még megfizethető.

de ne kérj altatást, ki lehet bírni hidd el.

kitartás pajtás !

2010. febr. 18. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!