Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Biztos, hogy tükrözni fognak?...

Biztos, hogy tükrözni fognak? Nagyon szörnyű?

Figyelt kérdés
Kb.másfél hónapja kisebb-nagyobb kihagyásokkal fáj a gyomrom,a gyomorszájnál.El szeretnék menni gasztroenterológiára,de félek,hogy megtükrözik a gyomromat.Csak így vizsgálnak,vagy van egyéb módszer is?Magán vagy SZTK-s rendelést válasszak?
2010. febr. 16. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan mehetsz sztk-ba is. Első lépésként biztos, hogy csak ultrhang lesz! Nem biztos, hogy szükséges gyomortükrözés. Azt csak olyankot szokták, amikor tényleg nem tudják, hogy mi okozza a bajt. Apukámnak is volt, nem egy kellemes, de túl lehet élni.
2010. febr. 16. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én több, mint 10 éve refluxos vagyok, úgy, hogy tapasztalatból írok.valószínű, hogy tükrözni fognak, sajna, nincs más mód a nyelőcső és gyomor vizsgálatáta.

nem fájdalmas, inkább kellemetlen.lidocain sprét fújnak a torokba, de azért érezni lehet. meg nagyon öklendezik az ember, de ez vele jár, nem kell szégyenkezni.

ha sztk-ra mész, hetek múlva jutsz be, ha maszek 2 nap

alatt.nálunk a magán 15 ezer ft.

ne félj, és a tükrözés alatt is próbálj laza maradni.

régen adtak egy vénás nyugtatót is, de ma már elspórolják.

2010. febr. 16. 11:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát igen,ettől félek,hogy nem tudok majd nyugodtan maradni,eléggé izgulok mindig,ha fehér köppenyt látok.Esetleg tudtok jó magán dokit?
2010. febr. 16. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem szinte ugyanez a problémám (dec. óta gyomorfájás). Voltam a gasztroenterológián is. Én pénteken megyek tükrözésre :( (1x már voltam mert refluxom van, ki lehetett bírni) Sajnos van, hogy csak így tudják megállapítani a gondot. Am hány éves vagy? Én 29, de engem se rögtön akartak tükrözni.
2010. febr. 16. 20:42
 5/12 A kérdező kommentje:
36 éves vagyok.Te magán rendelésen voltál?
2010. febr. 17. 12:06
 6/12 anonim válasza:

Szia. Én nem nagyon tudok hozzászólni, cska a tükrözéssel kapcsolatban. Engem 1,5 éve tükröztek mert vért/eset hánytam és azonnal beszállitotak és ment a gyomortürözés.. Engem altattak, nem emlékszem semmire, csakhogy az elején mondták hogy ledugják azta csövet a torkomon.De gondolom nem kellemes és öklendezni tuti fogsz mert iritálja a nyelőcsöved.

Ennyit tudtam...: )

2010. febr. 17. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

nem kell tőle félnni:),igaz hogy egy picit kellemetlen de egyáltalán nem fáj,nem is érzed,csak állandóan öklendezel:(.

Merre laksz?

Én szolnokon tudok egy nagyon jó gasztroenterológust,én is nála voltam és nagyon ügyes és kedves is:)!

2010. febr. 17. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a tegnap 20:42-es vagyok. Nem magánrendelésen csinálták, hanem a helyi sztk-ban. Tényleg kibírható (bár sok kedvem nincs a péntekihez :( )
2010. febr. 17. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
magánba menj és kérd altatásban. 30 ezer körül van és tényleg semmit nem érzel, ha megteheted anyagilag szánj rá ennyit
2010. febr. 18. 02:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bp-i vagyok.Gondolkodom az altatáson,mert már előre parázok,és állítólag lazának kell maradni.Úgy talán menni fog...És a tükrözésnél rögtöon megmondják az eredményt ugye?
2010. febr. 18. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!