Biztos, hogy tükrözni fognak? Nagyon szörnyű?
Szia! én több, mint 10 éve refluxos vagyok, úgy, hogy tapasztalatból írok.valószínű, hogy tükrözni fognak, sajna, nincs más mód a nyelőcső és gyomor vizsgálatáta.
nem fájdalmas, inkább kellemetlen.lidocain sprét fújnak a torokba, de azért érezni lehet. meg nagyon öklendezik az ember, de ez vele jár, nem kell szégyenkezni.
ha sztk-ra mész, hetek múlva jutsz be, ha maszek 2 nap
alatt.nálunk a magán 15 ezer ft.
ne félj, és a tükrözés alatt is próbálj laza maradni.
régen adtak egy vénás nyugtatót is, de ma már elspórolják.
Szia. Én nem nagyon tudok hozzászólni, cska a tükrözéssel kapcsolatban. Engem 1,5 éve tükröztek mert vért/eset hánytam és azonnal beszállitotak és ment a gyomortürözés.. Engem altattak, nem emlékszem semmire, csakhogy az elején mondták hogy ledugják azta csövet a torkomon.De gondolom nem kellemes és öklendezni tuti fogsz mert iritálja a nyelőcsöved.
Ennyit tudtam...: )
Szia!
nem kell tőle félnni:),igaz hogy egy picit kellemetlen de egyáltalán nem fáj,nem is érzed,csak állandóan öklendezel:(.
Merre laksz?
Én szolnokon tudok egy nagyon jó gasztroenterológust,én is nála voltam és nagyon ügyes és kedves is:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!